– Det er absolutt en spiller jeg har tenkt på, for jeg liker han veldig godt som spiss. Han har stor fart, klassisk bakromsspiller og en spiller som på mange måter vil passe godt inn hos oss.
Det sier RBK-trener Åge Hareide i VGTV-programmet «Silly Season», som også er gjenfortalt i avisen Nidaros.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
17 TIMER SIDEN

Mye penger

Med både Dino Islamovic og Rasmus Wiedesheim-Paul på plass, samt nyervervelsen Ole Sæter inn Lerkendal-portene, skulle man kanskje tro at Rosenborg er godt rustet på spissplass.
Åge Hareide er derimot mer enn villig til å lette på sløret om at RBK muligens ønsker å hente nok en spiss til Trondheim.
Fredrik Gulbrandsen har siden han forlot Norge for snart fem år siden, spilt i RB Salzburg i Østerrike og NY Red Bulls i USA, før han sommeren 2019 ble klar for tyrkiske İstanbul Başakşehir. Nå hinter Hareide om at den tidligere Molde- og Lillestrøm-spilleren er på Rosenborgs radar.
Det er bare en aldri så liten hake:
– Det er dette med prisen da.., sier RBK-sjefen i VGTV-programmet.
Ifølge tall på Transfermarkt, ligger Gulbrandsens markedsverdi per desember 2020 på drøye tre millioner euro (30 millioner norske kroner). Kontrakten i Istanbul-klubben strekker seg til 30. juni 2022.

– Har sansen for han

I programmet fikk Hareide spørsmål om hvordan han ser på sjansene for å få hentet 28-åringen tilbake til Norge.
– Vi har ikke sett så mye på det, men vi har diskutert forskjellige alternativer. Jeg har absolutt sansen for Gulbrandsen. Det har jeg også sagt til Micke (sportslig leder, Mikael Dorsin), fortsetter Rosenborg-treneren.
Mandag ble det klart at Erik Botheim fristilles fra kontrakten i RBK, og at spissen nå ser etter andre muligheter. 21-åringen skal, ifølge Adresseavisen, være på plass i Bodø for å sjekke forholdene i Glimt.
Les mer om hva Eurosports fotballekspert tenker om Erik Botheim til Bodø/Glimt her.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25