Populære sporter
All sport
Vis alt

I samtaler med ny toppklubb dagen etter RBK-exiten

Espen Blaker

Oppdatert 16/02/2021 klokken 11:00 GMT+1

Ifølge Adressa skal Erik Botheim i samtaler med en ny Eliteserie-klubb allerede dagen etter han ble fristilt fra RBK-kontrakten.

Botheim

Foto: Scanpix

Dagen derpå skal 21-åringen allerede være i dialog med en ny klubb.
For ifølge Adressa er Botheim tirsdag morgen på plass i Bodø, hvor han etter planen skal snakke med Glimt.
Bodø/Glimts daglige leder Frode Thomassen svarer kryptisk med en smile- og en fotball-emoji da Eurosport spør han om Botheim er et aktuelt navn for den regjerende seriemesteren, noe som tyder på at ting kan være i emning.
Med Victor Boniface på skadelisten og en Kasper Junker som fortsatt trener alene, er behovet sterkt for et nytt alternativ på topp for Kjetil Knutsen og co.
Det kan altså ende med å bli den tidligere RBK-spissen, noe som overrasker Eurosport-ekspert Joacim Jonsson.
– Dette er for meg meget overraskende av en klubb som skal forsvare gull og kjempe om Champions League. For Botheim er dette tidenes mulighet. Samtidig må han begynne å levere nå, ellers er OBOS-ligaen neste stopp. Han kan ikke leve på talentet lengre. Hans rekkekamerater fra aldersbestemte landslag, Braut Haaland og Strand Larsen, er jo på helt andre stadier i sine karrierer, sier Jonsson.
Glimt-spillerne er tirsdag tilbake på treningsfeltet etter ti dager i karantene som følge av en positiv korona-test i klubben.
Erik Botheim har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame