• Se Rosenborg - Strømsgodset på Dplay og TVNorge lørdag 20:30. Få tilgang her!
TRONDHEIM (Eurosport):
Etter et knalltøft kampprogram med midtukekamper fra Eliteserien ble sparket i gang 16.juni, har lagene endelig fått en kjærkommen uke med hvile og trening før den sjuende serierunden sparkes i gang lørdag ettermiddag.

For RBK betyr det hjemmekamp mot Strømsgodset klokken 20:30, en kamp du kan se på Dplay og TVNorge.

– Vi fikk hvile litt i starten av uken, sier midlertidig RBK-trener Trond Henriksen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39

Skjelbred og Adegbenro

Han forteller at Rosenborg brukte de første dagene etter Stabæk-seieren til å pleie spillerne og få kontroll på skadesituasjonen. Fra onsdag ble fokus rettet inn mot møte med Godset, mens torsdag bød på formasjonstrening og fredagsøkten ble relativt rolig – som normalt dagen før kamp.
Under fredagens trening var hverken Per Ciljan Skjelbred eller Samuel Adegbenro på feltet.
– Per er ikke klar enda. Vi følger et opplegg så han selvfølgelig skal bli klar fortest mulig, men både Per og vi ønsker at når han skal bidra, så skal han være hundre prosent, så han ikke skader seg igjen. Også litt for at han skal få vist frem hvor god han er når han er hundre prosent frisk.

Hva med Adegbenro?
– Adegbenro kjører litt det samme opplegget som Per, forklarer Henriksen.

Hansen usikker – duo kan være tilbake

Når det gjelder keeperposisjonen er det fremdeles usikkert om Andre Hansen er tilbake i målet, etter at han måtte kaste inn håndkle like før bortekampen sist helg.

– Vi har testet han i dag, og det så greit ut. Så får vi se an det til i morgen om han får etterreaksjon av treningen, men så langt virket det ok, sier RBK-treneren.

Samtidig håper «Rambo» at Erlend Dahl Reitan vil være tilbake i troppen mot Godset. Det samme kan bli tilfellet for Anders Konradsen som foreløpig har jobbet med å bli frisk fra en liten muskelskade i leggen.

Mener dette er et problem for Rosenborg

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31