Som Eurosport kunne erfare tidligere i uken er Sosha Makani tilbake i Mjøndalen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside torsdag. Han har signert en treårsavtale med MIF.
Mjøndalen-trener Vegard Hansen sier til klubbens hjemmeside at Makani ønsket seg tilbake etter å ha spilt i sin hjemlige serie i Iran i fjor. Han er gald for at de kom til enighet.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
21 TIMER SIDEN
– Jeg vil si at vi nå har Eliteseriens beste keeperduo. Med Sosha inn så får vi en keeper som er veldig god i feltet og som spiller med en enorm autoritet. I tillegg har han god rekkevidde og er en solid skuddstopper. Han har også en aura som sprer ro og trygghet i et lag. Det er viktig med en god keeper og jeg er sikker på at vi har en matchvinner i Sosha, sier Hansen til klubbens hjemmeside.
Dette blir hans andre periode i klubben etter å ha vært der fra 2016 til 2019, inkludert et låneopphold hos Strømsgodset og Sanat Naft, før kontrakten hans ble terminert i fjor sommer.
Da Eurosport snakket med Hansen mandag utelukket han ikke at det kom til å bli flere signeringer.
– I tillegg til, forhåpentligvis, førstevalget vårt på keeperplass, satser vi på å få på plass en signering til, sa Hansen da.
Sett denne?

Komplett forvirring rundt arenanavn: – Spør du meg, så spør jeg deg

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
EN DAG SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
EN DAG SIDEN