– Både Aasbak og Diop måtte ut med en liten kjenning i henholdsvis hver sin hamstring og lysk i kampen mot Start. Det så fort litt ille ut med en gang, men etter undersøkelser gjort av det medisinske apparatet så viser det seg at det ikke er så ille, sier Michelsen til Eurosport.no og legger til:
– De er begge fortsatt usikre før helgens kamp mot Odd, men det dreier seg heldigvis bare om noe kortvarig.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00

Frisk og skadefri

Til tross noen usikre kort før helgens oppgjør mot tabelltreeren i Skien, så kan Kristiansund-treneren melde om en frisk og skadefri gjeng på Nordmøre.
– Guttene har vært veldig flinke til å ta vare på kroppene sine, og vi har nesten bare hatt småtteri her og der når det kommer til skader så langt i sesongen.

– Sugen på ny kamp

Amahl Pellegrino er en av de som har fått slite med en litt ruskete start på sesongen. Målmaskinen spilte derimot 90 minutter mot Start, og Michelsen forsikrer at angrepsspilleren også er klar for nye 90 mot Odd.
– Amahl hadde en litt tungt start på sesongen, men har ristet det av seg nå. Han er tilbake for fullt og veldig sugen på ny kamp og flere mål, sier KBK-treneren.
Og ny kamp venter allerede førstkommende søndag. Da reiser Kristiansund sørover og møter Jan Frode Nornes og hans menn på Skagerak Arena.
– Det blir beintøft. Det er kanskje en av de tøffeste bortekampene vi spiller gjennom sesongen, men vi gleder oss, sier Michelsen.
– Det er mye smil og godt humør i denne gjengen for tiden. Vi fokuserer på å ta en kamp av gangen, og så håper vi å fortsette å plukke poeng, avslutter treneren.

Mener RBK er klare bronsefavoritter

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37