Populære sporter
All sport
Vis alt

Formsterke KBK med usikre kort før helgen: Avviser langvarig skadesmell

Helene Fineide

Oppdatert 13/08/2020 klokken 17:06 GMT+2

Christoffer Aasbak og Amidou Diop måtte begge ut med skade i 3-2 seieren over Start. KBK-trener Christian Michelsen betegner begge som usikre før helgens møte med Odd, men avviser at det dreier seg om noe langvarig.

Christian Michelsen

Foto: Scanpix

– Både Aasbak og Diop måtte ut med en liten kjenning i henholdsvis hver sin hamstring og lysk i kampen mot Start. Det så fort litt ille ut med en gang, men etter undersøkelser gjort av det medisinske apparatet så viser det seg at det ikke er så ille, sier Michelsen til Eurosport.no og legger til:
– De er begge fortsatt usikre før helgens kamp mot Odd, men det dreier seg heldigvis bare om noe kortvarig.

Frisk og skadefri

Til tross noen usikre kort før helgens oppgjør mot tabelltreeren i Skien, så kan Kristiansund-treneren melde om en frisk og skadefri gjeng på Nordmøre.
– Guttene har vært veldig flinke til å ta vare på kroppene sine, og vi har nesten bare hatt småtteri her og der når det kommer til skader så langt i sesongen.

– Sugen på ny kamp

Amahl Pellegrino er en av de som har fått slite med en litt ruskete start på sesongen. Målmaskinen spilte derimot 90 minutter mot Start, og Michelsen forsikrer at angrepsspilleren også er klar for nye 90 mot Odd.
– Amahl hadde en litt tungt start på sesongen, men har ristet det av seg nå. Han er tilbake for fullt og veldig sugen på ny kamp og flere mål, sier KBK-treneren.
Og ny kamp venter allerede førstkommende søndag. Da reiser Kristiansund sørover og møter Jan Frode Nornes og hans menn på Skagerak Arena.
– Det blir beintøft. Det er kanskje en av de tøffeste bortekampene vi spiller gjennom sesongen, men vi gleder oss, sier Michelsen.
– Det er mye smil og godt humør i denne gjengen for tiden. Vi fokuserer på å ta en kamp av gangen, og så håper vi å fortsette å plukke poeng, avslutter treneren.
picture

Mener RBK er klare bronsefavoritter

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame