VALLE (Eurosport):
– Det har gått ganske bra for min egen del dette året. Det har jo vært litt opp og ned, men jeg synes bunnivået har vært høyere enn i fjor for eksempel, sier Lekven til Eurosport.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Midtbanespilleren har fått 25 kamper for de kongeblå så langt i år, og blitt fast innventar i Dag-Eilev Fagermos startellever denne sesongen.
– Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Nå har jeg også spilt noen kamper sentralt, kontra indreløper tidligere. Men det har gått fint det, og jeg trives godt i den rollen.
Se intervjuet med Lekven her (saken fortsetter under):

VIF-spiller utelukker ikke nytt utenlandsopphold: – Tiden vil vise

– En fantastisk ambassadør

Ikke overraskende skryter Fagermo av Lekvens prestasjoner denne sesongen, og peker på viktigheten av å ha en spiller som kan bekle flere roller.
– Magnus er en veldig pålitelig person og fotballspiller, og har spilt både indreløper og sentralt i år, sier VIF-treneren.
– Det er viktig i en spillerstall å ha en spiller som kan bekle begge de posisjonene. Han står på, er profesjonell og opptrer som en fantastisk ambassadør for Vålerenga, fortsetter Fagermo
  • Les også:
Sett denne? Saken fortsetter under:

Dette grepet har fått VIF-veteranen til å stråle

32-åringen, som kom til VIF i 2016, er på utgående kontrakt med Oslo-klubben, men legger ikke skjul på at han er åpen for å fortsette karrieren for de blåkledde.
– Det er absolutt aktuelt å bli i Vålerenga. Vi er smått i dialog her, så gjenstår det å se hva som skjer. Ellers så er man jo bosmanspiller, og kontrakten går ut – så det er det man forholder seg til, sier Lekven.
Og legger til:
– Akkurat nå er fokuset på å fullføre sesongen og gjøre det best mulig. Deretter kommer det andre på plass etterhvert.
Midtbanespilleren med en fortid i blant annet danske Esbjerg, utelukker ikke at et nytt utenlandsopphold også kan friste.
– Får man det riktige tilbudet så kan man ikke si nei, sier Lekven med glimt i øyet. Som sagt så vil tiden vise, og så holder man ørene åpne og så ser vi hva det ender med.

Er i dialog

Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, bekrefter til Eurosport at klubben har vært i dialog med samtlige spillere på utgående kontrakter, der i blant Magnus Lekven.
– Ja, vi har egentlig mye dialog med spillerne på utgående kontrakt hos oss. Av de som går ut av kontrakt nå, og de som ikke allerede har en avtale med en annen klubb – som Bård (Finne) og Matti (Vilhjalmsson), så handler det om Shala, Stokke, Lekven og Tollås.
Samtidig forteller Ingebrigtsen at det fortsatt kun dreier seg om samtaler, og at det ikke har vært mulighet til å kommet med et konkret tilbud til midtbanespilleren enda.
– Shala, Stokke og Lekven har vi kun hatt samtaler med, og vi har ikke kommet med noe konkret tilbud på bordet til dem. Vi har sagt at det er litt for tidlig å si at det ikke blir noe av, men gitt den usikkerheten det er rundt økonomien, mangel på tilskuere og forlengelse av sponsoravtaler, så har vi ikke mulighet til å gi dem et konkret tilbud nå, sier Ingebrigtsen.
– Derfor må vi også respektere at de finner seg noe annet.
Vålerenga er fortsatt ubeseiret hjemme på Intility Arena. Mandag venter Rosenborg hjemme - et oppgjør begge lag vil vinne med tanke på kampen om medalje.

Utpekes som Eliteseriens heteste stoppertalent

Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00