Ifølge Romsdals Budstikke skal klubben ha flere navn på blokka dersom det blir behov for å gjøre noe før overgangsvinduet stenger 1. april.
For i skrivende stund står Molde uten en ren spiss blant spillerne som er tilgjengelige.
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
I GÅR PÅ 17:00
– Vi får se. Vi har hele tiden en oppdatering på hvordan det går med Ohi. Hvis vi har han tilbake til seriestart, gjør vi heller ingenting, sier Molde-trener Erling Moe til avisen.
Mens Ohi Omoijuanfo fortsatt er ute en god stund etter å ha operert menisken etter sesongslutt i fjor, har Leke James slitt etter smellen han fikk i treningskampen mot Kristiansund 8. februar. Fjorårets MFK-toppscorer har måttet se kampene mot Kongsvinger og Krasnodar fra tribuneplass.
I nigerianerens fravær har Fredrik Aursnes startet på topp i begge kampene. Også Tobias Christensen, Erling Knudtzon, Etzaz Hussain og Magnus Wolff Eikrem har blitt testet i rollen.
– Det er artig å se at de som spiller spiss benytter sjansen. «Aurs» har gjort en fantastisk jobb der. Dette er ikke noe vi ser for oss skal bli en vane, men det blir slik når Ohi og Leke er ute. Leke er forhåpentligvis tilbake og kan spille på onsdag, sier Moe.

Lystig KBK-duo med klare meldinger til RBK-Åsen og Fagermo

Men det er ikke bare skadesituasjonen som kan tvinge den regjerende seriemesteren ut på overgangsmarkedet. I januar bekreftet klubben at de hadde avslått et bud på James fra en tyrkisk klubb.
– Budet var totalt uinteressant, sa daglig leder Ole Erik Stavrum den gang.
Søndag var Eurosport igjen i kontakt med Stavrum, som hadde følgende å si om status på spillerlogistikk:
– Vi er veldig rolige på den troppen vi har pr i dag. Det kan selvfølgelig skje endringer frem mot april, men vi ønsker virkelig å beholde dem vi har nå. Vi ser at vi begynner å få et veldig godt lag etter hvert. Vi har ikke noe ønske om å selge noen av våre spillere.
– Kommer det flere inn?
– Det holder vi på å sondere på leiren, om vi trenger noe mer. Vi fikk jo tilbake Etzaz, som fylte hullet på midten. Så har vi hentet to unge backer som vi skal utvikle til å bli gode, internasjonale spillere. Det er kjempetalenter, med fart. Det er akkurat som vi ønsker det i vår modell, å hente yngre spillere og gjøre dem klare for å dra ut. Det er litt i vår måte å tenke utvikling på, sier Stavrum.
Etter onsdagens møte med Rostov venter naborival Aalesund på Aker Stadion 28. februar. I mars skal Molde ut mot Lillestrøm, FK Haugesund, Brattvåg og Malmö før Eliteserie-alvoret starter mot Vålerenga 4. april.
Hele oversikten over Eliteserie-lagenes treningskamper finner du her.

Må kutte fem millioner etter opprykket – slik er ståa i Sandefjord

Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
20/09/2021 PÅ 19:00
Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
20/09/2021 PÅ 13:18