Populære sporter
All sport
Vis alt

Avslo bud på stjernespissen: – Totalt uinteressant

Oppdatert 15/01/2020 klokken 14:02 GMT+1

Daglig leder i Molde, Ole Erik Stavrum, bekrefter at det kom et bud fra Tyrkia på Leke James.

Leke James

Foto: Scanpix

Til Eurosport.no kan han melde at det har vært rolige dager i rosenes by i januar, men at det har kommet inn ett bud, selv om han ikke ville avsløre hvilken klubb det var snakk om.
– Det har vært interesse for Leke James fra en tyrkisk klubb. Der har vi pent takket nei til et bud.
– Budet var totalt uinteressant, forteller Stavrum.
Skal man tro tyrkiske medier, er Göztepe klubben det er snakk om. De skriver at mannen med 17 Eliteserie-mål i fjor er høyaktuell for den tyrkiske Süper Lig-klubben. Det er for øvrig samme klubb som Zlatko Tripic er på vei til.
– Vi er jo en klubb som skal selge spillere, så det må vi hele tiden være forberedt på. Så skal vi samtidig spille kvalik til Champions League, så vi vil hele tiden sørge for å stå best mulig rustet til det, forteller den daglige lederen om strategien inn mot spillersalg.

Avviser Haugen-interesse

Samtidig kan Eurosport erfare om at en tyrkisk klubb er interessert i lagkompis Kristoffer Haugen. Det er ikke utenkelig at nettopp Göztepe har han på ønskelista. Ifølge de samme tyrkiske mediene planlegger nemlig klubben å gjøre tre signeringer. Alle tre kan dermed komme fra Eliteserien.
Det avviser derimot Stavrum.
– Det har ikke vært noen interesse for han, meg bekjent.
På spørsmål om hvordan Molde ligger an når det kommer til spillere inn portene på Aker Stadion, forteller han om ganske konkrete planer:
– Vi skal ikke ha mange spillere inn. Vi har egentlig en plan på hvordan vi skal forsterke laget. Men det blir ikke veldig mange. Det blir to til tre kvalitetsspillere.
– Vi handlet veldig mye i fjor da vi hentet etablerte norske toppspillere, som gjorde at vi vant gull. Så skal vi ytterlig forsterke laget med et par til i år. Vi skal ikke gjøre mange signeringer, vi skal gjøre gode.
Det var litt av en sesong spissen hadde i 2019:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame