Fotball
Eliteserien

Har reist tilbake til Kina – sportssjefen mener overgang er «lite sannsynlig»

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Ole Kristian Selnæs

Foto: Scanpix

AvSondre Skandsen
16/03/2020 på 15:03 | Oppdatert 16/03/2020 på 15:03
@smskandsen

Per Joar Hansen kan fortelle at Ole Selnæs har reist tilbake til Kina - samtidig innrømmer sportssjef i RBK, Mikael Dorsin, at overgangen er lite sannsynlig.

  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay - sikre deg tilgang her!

Overfor Eurosport.no forteller landslagsassistent Per Joar Hansen at Ole Kristian Selnæs (25) reiste på treningsleir med sin kinesiske klubb Shenzhen til Dubai. Dette etter at han hadde oppholdt seg i Norge, mens Rosenborg undersøkte mulighetene for å hente han på lån.

Eliteserien

Lanserer topp tre signeringer i Eliteserien: – Han har vært enormt god

FOR 9 TIMAR SIDAN

– Sist vi hørte fra Ole var han på treningsleir i Dubai med Shenzhen. De reiser hjem til Kina, for der begynner de å få kontroll på viruset igjen, sier han og legger til at Selnæs selv må finne ut av om han er forpliktet til å trene med klubben framover.

– Det er på en måte ingenting vi får gjort fra landslagshold, annet enn å støtte han og gi han muligheten til å kontakte oss når som helst. Han må selv finne ut av og ta et valg om hvordan han vil løse denne situasjonen, sier Per Joar Hansen.

Shenzhen rykket ned fra Kinas øverste divisjon, og Lagerbäcks assistent har tidligere manet midtbanespilleren til å ta et valg.

Dorsin: – Lite sannsynlig

Mikael Dorsin forteller til Eurosport at spillerlogistikken i Rosenborg har blitt satt på vent, og at det dermed ser dårlig ut når det kommer til Selnæs i denne omgang.

– Det er lite sannsynlig at han kommer hit nå. Man vet jo aldri, men det ser jo ikke sånn ut.

– Sånn som situasjonen er nå, så har vi ikke tenkt noe særlig på det. Sannsynligvis starter den kinesiske ligaen før den norske, så det ligger jo noe der også. Da får han jo spilletid, så det er mange faktorer i bildet her.

Dorsin har ikke karantene men sitter hjemme med kona og jobber, da Brakka har blitt midlertidig stengt.

– Sånn som det har blitt i Norge og Europa nå, så blir det jo ikke noe fotball her med det første. Det har vært naturlig å legge det litt vekk.

– Akkurat nå er det andre ting som står høyere på prioriteringslista enn overganger. Spillerlogistikken er litt satt på vent, forteller han.

Sett denne?

Viking-spilleren foreslår drastiske tiltak: – Fullstendig uaktuelt!

00:04:24

Eliteserien

Fagermo om Børven: – Han kan løfte Rosenborg. De trenger en toppspiss

FOR 10 TIMAR SIDAN
Eliteserien

– Han er glad i å skryte av seg selv, men denne gangen synes jeg vi skal ha æren

FOR 10 TIMAR SIDAN
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen