Scanpix

Har reist tilbake til Kina – sportssjefen mener overgang er «lite sannsynlig»

Har reist tilbake til Kina – sportssjefen mener overgang er «lite sannsynlig»

16/03/2020 16:03

Per Joar Hansen kan fortelle at Ole Selnæs har reist tilbake til Kina - samtidig innrømmer sportssjef i RBK, Mikael Dorsin, at overgangen er lite sannsynlig.

– Sist vi hørte fra Ole var han på treningsleir i Dubai med Shenzhen. De reiser hjem til Kina, for der begynner de å få kontroll på viruset igjen, sier han og legger til at Selnæs selv må finne ut av om han er forpliktet til å trene med klubben framover.

– Det er på en måte ingenting vi får gjort fra landslagshold, annet enn å støtte han og gi han muligheten til å kontakte oss når som helst. Han må selv finne ut av og ta et valg om hvordan han vil løse denne situasjonen, sier Per Joar Hansen.

Dorsin: – Lite sannsynlig

Mikael Dorsin forteller til Eurosport at spillerlogistikken i Rosenborg har blitt satt på vent, og at det dermed ser dårlig ut når det kommer til Selnæs i denne omgang.

– Det er lite sannsynlig at han kommer hit nå. Man vet jo aldri, men det ser jo ikke sånn ut.

– Sånn som situasjonen er nå, så har vi ikke tenkt noe særlig på det. Sannsynligvis starter den kinesiske ligaen før den norske, så det ligger jo noe der også. Da får han jo spilletid, så det er mange faktorer i bildet her.

Dorsin har ikke karantene men sitter hjemme med kona og jobber, da Brakka har blitt midlertidig stengt.

– Sånn som det har blitt i Norge og Europa nå, så blir det jo ikke noe fotball her med det første. Det har vært naturlig å legge det litt vekk.

– Akkurat nå er det andre ting som står høyere på prioriteringslista enn overganger. Spillerlogistikken er litt satt på vent, forteller han.

Sett denne?

Video - Viking-spilleren foreslår drastiske tiltak: – Fullstendig uaktuelt!

04:24