Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter Selnæs-samtaler: – Følger med hele veien

Oppdatert 26/02/2020 klokken 12:56 GMT+1

Sportssjef i RBK, Mikael Dorsin, forteller at klubben nøye følger med på situasjonen rundt Ole Selnæs og at han selv prater med han jevnlig.

selnæs

Foto: Eurosport

LERKENDAL (Eurosport):
– Jeg kjenner Ole ganske godt, så jeg snakker med han ganske ofte, sier sportssjefen til Eurosport, som onsdag er tilstede på Lerkendal.
Han er klar på at å få inn Ole Selnæs (25) på et eventuelt lån fram til sommeren hadde vært meget gunstig for trønderne.
– Vi følger med hele veien. Det er klart det hadde vært veldig interessant for oss, sier han.
Rosenborg har ikke snakket med Shenzhen, som per nå er 25-åringen sin kinesiske klubb.
Det har ikke vært noe særlig direkte kontakt med klubben, men det har vært litt via-via.
– Det er mange ting som skal klaffe. Jeg tror ikke det er så enkelt for han å finne seg en klubb, forteller Dorsin.

Fikk returnere til Norge

Dorsin har forstått det slik at Shenzhens ikke-kinesiske spillere fikk forlate Barcelona, der laget var på treningsleir, mens resten av spillerne ble værende igjen i Spania i en slags karantene.
Dette gjorde at Selnæs tok turen hjemover.
– Han tilhører fortsatt dem. Jeg regner med klubben hans vet at han trenger fast spilletid, så det er derfor vi har diskutert et potensielt utlån.
– Vi prøver å følge med på situasjonen og om det skulle passe han. Skulle det bli lån, så blir det ikke flere enn ti kamper eller noe sånt fram til mai, forteller han.

– Må gjøre et valg

Landslagsassistent Per Joar Hansen har tidligere uttalt til Eurosport at Selnæs må gjøre et viktig klubbvalg når det kommer til framtidige landslagsuttak.
– Ole også skjønner jo at når han rykker ned til kinesisk OBOS-liga, så er kanskje ikke det et bra nok nivå for han, sa han i januar.
I etterkant av dette har det også vært utbrudd av det famøse koronaviruset i Kina. Dermed er seriestarten utsatt fram til april. Selnæs har dermed per nå ingen muligheter til å spille fast og kompetetiv fotball.
Søderlund mente Selnæs måtte bruke litt penger i Kina i fjor:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame