VALLE (Eurosport.no):
Forsvarssjef Jonatan Tollås Nation har av Eurosports ekspert Joacim Jonsson blitt beskrevet som den viktigste enkeltspilleren for sitt lag i Eliteserien.
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08
Allerede i seriepremieren viste 29-åringen sin viktighet da han blant annet reddet på streken da VIF holdt nullen.

Ute av troppen: – Én kamp i uken

Søndag var han ute av troppen mot Stabæk. Dag-Eilev Fagermo kommenterte situasjonen på følgende måte:
– Det opererte kneet er bra. Det er mer det at han er litt sliten. Han har ikke rukket å restituere seg helt inn etter kampen, sier Fagermo.
Samtidig erkjenner VIF-treneren at stopperen ikke vil klare å henge med på det tette kampprogrammet med to kamper i uken.
– Vi må nok regne litt med det etter å ha vært ute så lenge og for så vidt ikke hatt en oppkjøring som har vært normal før inn mot slutten, så kan ikke han brukes gang etter gang etter gang med tett kampprogram. Jeg tror nok vi må innse at én kamp i uken noenlunde er der Tollås er per dato, sier Fagermo til Eurosport.

Hulsker: – Triste nyheter

Eurosports fotballekspert Bernt Hulsker ga i Fotball Direkte klar beskjed om hvilke konsekvenser han frykter det kan få etter å ha hørt Fagermos uttalelser.
– Det er uansett ikke bra for Jonatan hvis han ikke kan spille så mye. Det er klart at han har slitt med dette her lenge og brusk skal du ikke kødde med. Nå skal ikke vi selvfølgelig ikke snakke for meget om dette her, men at han allerede i runde to må hvile, ifølge Fagermo, er egentlig alarmerende for Jonatan, sier Hulsker i Eurosports Fotball Direkte.
– Hvis han fikk en smell på trening i går, som vi har skjønt, og det er bilder som er levert inn og de får svar på det i løpet av få dager... i verste fall får du mye mindre Tollås Nation nå som de trodde de hadde fått forsvarsgeneralen tilbake. Jeg vet ikke om jeg kan sette ord på hvor viktig han er for det defensive VIF har hatt god kontroll på i det siste. Det er triste, triste nyheter, sier Hulsker.
Eliteserien
Fagermo åpner for spissbytte i Vålerenga i sommer
16/06/2022 PÅ 14:32
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49