Det har gått noen dager siden Lars Bohinen og Aalesund spilte sin åttende strake kamp uten seier. AaFK maktet ikke å stoppe Stabæks duracellkaniner søndag, og bæringene vant til slutt 3-1 etter scoringer av Kinoshita, Edvardsen og Hanche-Olsen.
Til tross for en utlikning av Simen Bolkan Nordli like før pause, var det en meget skuffet hovedtrener som møtte Eurosport etter lagets sjette tap for sesongen.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Skuffende selvsagt. Vi prøver og vi prøver. Vi har en del av spillet, vi skaper sjanser og igjen så slipper vi inn veldig enkle mål. Vi er på mange måter vår egen verste fiende i øyeblikket, sa Bohinen.

– Ikke et tema

Den tidligere landslagsspilleren var i intervjuet med Eurosport tydelig på at det ikke var noe å si på sin egen motivasjon.
– Motivasjonene min er det ingenting i veien med. Jeg også lever jo midt oppi dette her og får de samme «trøkkene» som spillerne. Men jeg har tro på denne gjengen, sa han etter Stabæk-kampen.
Med en skuffende innledning på Eliteserie-comebacket for Aalesund, er det naturlig at det brenner under føttene til Lars Bohinen. Nå freder AaFK sin egen hovedtrener.
– Stillingen hans har ikke vært diskutert. Det er ikke et tema, og det som er viktig nå er at vi står samlet og snur dette framover, sier styreleder Jan Petter Hagen til Sunnmørsposten.
Lørdag reiser AaFK til Skien, der de skal kjempe om sesongens første trepoenger. Odd står med fire seiere, en uavgjort og fire tap denne sesongen, og er nok innstilt på å revansjere 2-0-tapet for Sarpsborg 08 i forrige runde.
  • Lad opp til Odd - Aalesund lørdag fra klokken 17:30 på Dplay, Eurosport Norge og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her.
Dette sa Lars Bohinen etter tapet for Stabæk forrige runde.

Bohinen: – Det er ingen enkel vei ut av det. Det er et blodslit

OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57