VALLE (eurosport.no):
Dag-Eilev Fagermo har snakket om at han vil ha inn kvalitet foran kvantitet når det skal kjøpes inn nye spillere. Det har han nå fått.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21

To sterke signeringer

Vidar Örn Kjartansson har vært en målgarantist i Norge, Sverige og Israel. Senest i Hammarby scoret han 7 mål på 15 kamper før han returnerte til Vålerenga der han i 2014 scoret 25 mål(!) på én sesong.
– Vidar er flink i 16-meteren, god feilvendt, står på og er veldig profesjonell, sier han kort om sin nye spiss.
I tillegg har midtbanespiller Henrik Bjørdal kommet inn portene på Valle.
Den 23 år gamle sunnmøringen kommer fra Zulte Wargem i Belgia, der han spilte tilnærmet fast. Nå har han tatt turen tilbake til Norge for å hjelpe Fagermo med å ta medalje.
– Henrik ser veldig godt trent ut allerede og har en enorm fysikk. Han er flink til å komme inn i offensive rom, som vi trenger, sier Fagermo.
Begge to har blitt drillet i en førsteellever frem mot Brann-kampen på søndag, selv om han mener at de kanskje trenger litt tid på seg.
Se hva Bjørdal tenker om Aalesunds situasjon her:

Vålerengas nysignering føler med gamleklubben: – Håper de holder seg

Mister to høyrekanter?

Det treneren ikke er i tvil om er at det er noen skikkelige kvalitetssigneringer de har fått inn.
– Når vi skal forsterke, så er det på det nivået der vi har sett etter, forteller han, vel vitende om at det fort kan bli noe kvalitet som forsvinner også.
For med Aron Dønnums potensielle overgang til Lecce, så kan han ende opp med å miste to høyre kantspillere dette vinduet.
Deyver Vega er som kjent allerede klar for Sandefjord.
– Deyver er en flott gutt og veldig profesjonell, men han er kanskje best i et annet system enn det jeg spiller. Da tror jeg det er bedre for han, siden han får lite spilletid her at han drar til en klubb der han får spille mer.

Mange alternativer

Men at det blir noe kantproblem med to mann ut, vil han ikke være med på.
– Jeg tenker at vi har Bård Finne, Osame Saraouhi, Herolind Shala, og Ousmane Camara, så vi har spillere til å bekle kantene ut sesongen, forteller han, sier han.
De siste rapportene tyder likevel på at det blir Dønnum og Finne fra start i en viktig kamp for blåtrøyene. Brann er nemlig rett bak Vålerenga på tabellen.
– Jeg forventer en åpen kamp, der vi kommer til å styre, sier han selvsikkert, vel vitende om at de ikke har tapt på hjemmebane denne sesongen.
Sett denne?

Vålerenga-stjerneskudd etter første landslagssamling: – Jeg klarte meg bra

Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38