– Vi titter litt på forsterkninger på spissplass.
Det bekrefter Stabæk-trener Jan Jönsson overfor Discovery.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
21 TIMER SIDEN
For det er nettopp øverst på banen at det muligens brenner mest for bærumsklubben – iallfall umler litt. Kosuke Kinoshita scoret fem mål på 22 kamper (kun sju av disse fra start) i Eliteserien, mens Fitim Azemi ikke helt har fått dreisen på målsnittet etter tilbakekomsten til Norge i 2017. I 2020 noterte den tidligere Bodø/Glimt-spissen seg for sju mål på 22 startede kamper for Tromsø, der han tilbragte fjorårssesongen på lån.

– Stabæk har spiss-panikk

Azemi har vært innom Vålerenga, Sandefjord, Tromsø og Stabæk etter at halvårseventyret i israelske Maccabi Haifa tok slutt i 2017. Nå skal Azemi prøve å sette sitt preg på Stabæk anno 2021. I den nyeste utgaven av Indre bane diskuterer ekspertene hvor målene skal komme for Stabæk den kommende sesongen.
– Stabæk har spiss-panikk. Får håpe at katten har ni liv, og at Azemi våkner igjen, sier Joacim Jonsson i podcasten.
Også kollega Asbjørn Myhre deler svenskens bekymring.
– Det er jo ikke sentralt i banen det brenner for Stabæk, legger Myhre til, og trekker fram salget av Emil Bohinen til CSKA Moskva.
– De har veldig mange gode midtbanespillere, men spørsmålet er hvem som skal score målene for Stabæk i år, fortetter han.
Kosuke Kinoshita hadde muligens hørt denne episoden av Indre bane i løpet av helgen, for i treningskampen mot Sarpsborg 08 noterte japaneren seg på scoringslisten. Spissen la også opp til debutant Antonio Nusa like etter. Kampen endte 2-2, etter at hjemmelaget hadde ledet i godt over 87 minutter. Les alt om søndagens treningskamper her.
Sett denne?

Allsvenskan for Dummies: Malmø, Djurgården, Hammarby, AIK og IFK Norrköping

Jobber med forsterkninger

Overfor Discovery forklarer Stabæk-trener Jan Jönsson at det også er flere som kan få sjansen på spissplass denne sesongen.
– Oliver Edvardsen er en mann som kan spille der, så vi har alternativer per dags dato, men vi ser etter flere muligheter utenifra også, sier treneren.
Kantspiller Edvardsen tok del i samtlige kamper for bærumsklubben i 2020.
– Så vi kan forvente aktivitet på overgangsfronten før serieåpningen?
– Ja, vi jobber fortsatt med forsterkninger, men det må være riktige typer, svarer Jönsson.
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19