Scanpix

Villige til å ta ekstra risiko på overgangsmarkedet i sommer

Villige til å ta ekstra risiko på overgangsmarkedet i sommer

31/07/2019 13:06

Mjøndalen lanserer en mer offensiv stil når troppen skal rustes for å sikre plassen.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Laget ligger på 11. plass, men det er bare tre poeng ned Sarpsborg under streken. Tidligere har de uttalt at de har lært mye av den litt naive fremtoningen i forbindelse med forsterkninger sist klubben var oppe – og rykket rett ned igjen.

Nå har også klubben listet opp en rekke årsaker til at de ser på årets sesong som den viktigste på lang tid.

Derfor er de også blitt enige om å gjøre alt de kan for å forsterke stallen i sommervinduet – muligens med en større risiko økonomisk.

– Vi har en klar plan og strategi for dette overgangsvinduet. Vi har en veldig god stall, men ser likevel etter forsterkninger. Det er vanskelig å finne uten å bruke penger, så derfor er klubben enig om å øke risikoen sammenlignet med tidligere år. Kort fortalt så er vi villige til å bruke penger dersom det er snakk om spillere som gir oss bedre forutsetninger for å holde oss i Eliteserien, sier Karlsen.

De skriver videre at klubben – satt på spissen – nå er ved et veiskille.

– Det vil nok skje litt. Jeg tipper det kommer inn en til tre spillere til, forteller sportssjef Kenneth Karlsen på Eurosports spørsmål om hva han håper å få ut av det kommende overgangsvinduet.

Da snakket han altså om i tillegg til «nygamle» Pontus Silfwer, som har returnert til klubben fra svenske Halmstad. Midtbanemannen var kaptein da han var i klubben i 2017.

Når det gjelder keepersituasjonen, er den foreløpig ikke avklart, med Julian Faye Lund på utgående kontrakt og Sosha Makani på vei tilbake fra skade. I tillegg vurderer klubben å forsterke med både forsvarere og angrepsspillere – dersom de er klare forsterkninger, sier Karlsen.

PS! Den unge spissen Alfred Scriven gikk nylig på lån til Ull/Kisa ut sesongen.

Video - Reagerer på Gauseth-oppførsel etter nok en irettesettelse

05:11