– Jeg visste at når Mjøndalen kom til Eliteserien ville de kanskje prøve på noe. Det har jeg vært åpen på med tanke på Kristiansund også, sier Stian Semb Aasmundsen til Eurosport.no.
Fredag meldte VG at Kristiansund har avslått flere bud fra Mjøndalen på 29-åringen. Hovedpersonen selv er ikke overrasket over at bruntrøyene nå ønsker seg underskriften hans. Midtbanespilleren var aktuell for klubben han spilte tre sesonger i fra 2013 til 2015, i fjor vinter. Da valgte han heller å signere for Kristiansund siden Mjøndalen var i OBOS-ligaen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Aasmundsen bekrefter til Eurosport.no at Mjøndalen har vist interesse over en lengre periode. Dette har han også snakket med Kristiansund om på et tidligere tidspunkt.
– Nå vet jeg ikke hvor store de budene er, men jeg tror det er langt unna det KBK ville ha. Det har aldri vært noen hemmelighet at jeg har et godt forhold til Mjøndalen. Samtidig trives jeg i i Kristiansund også. Vi gjorde det bra i 2018, sier Aasmundsen.

– Jeg vil aldri utelukke noe

– Hva tenker du om fremtiden? Du har en kontrakt som går ut etter sesongen.
– Jeg tenker jeg er heldig som er ønsket to steder. Det er en fin situasjon, slik sett. Vi får se hva som skjer. Jeg vil aldri utelukke noe og jeg tenker etter hvert å flytte til Østlandet igjen. Det er med i tankegangen.
– Vil du tilbake til Mjøndalen?
– Jeg har ikke lagt inn noen «transfer request», men det har alltid vært dialog mellom meg og klubben. Jeg fikk god tillit der sist og de ønsker meg sterkt. Samtidig er jeg i Kristiansund nå.
Mjøndalens sportssjef Kenneth Karlsen legger ikke skjul på at Semb Aasmundsens er ønsket i klubben.
– Vi vil svært gjerne ha ham. Vi syns Stian Aasmundsen er en veldig interessant spiller. Vi har vært på jakt etter ham i alle år, får jeg si. Vi hadde han her en periode, og vi liker han veldig godt, sa han til VG fredag.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Trives i Kristiansund

For samtidig som Kristiansund-spilleren har et spesielt forhold til Mjøndalen, legger han ikke skjul på at han trives i Kristiansund. Spesielt vårsesongen i fjor imponerte 29-åringen i Eliteserien.
– Det er en bra gjeng her og jeg har fått et godt forhold til hele klubben. Folk er veldige jordnære og hyggelige. Det er en fotballinteressert by. Det en veldig lidenskap for fotball og det er veldig bra. Det er artig å spille her og det er en fin arena.
Samtidig legger han ikke skjul på at han ønsker seg tilbake til Østlandet på sikt. Da han spilte i Mjøndalen forrige periode pendlet Tønsberg-mannen fra Oslo til Mjøndalen.
– Etter hvert vil man tilbake. Ingen tvil om det. Om det skjer nå eller senere er usikkert, men etter hvert er tanken.

Aasmundsen matchvinner mot Molde

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03