Stian Semb Aasmundsen og KBK hadde en meget god 2018-sesong.
Nordmøringene endte på en sterk 5. plass i Eliteserien, med 29-åringen som fast inventar på midtbanen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Aasmundsens prestasjoner har vekket interesse hos Kenneth Karlsen i gamleklubben Mjøndalen, som har lagt flere bud på sin tidligere spiller.
– Vi vil svært gjerne ha ham. Vi syns Stian Aasmundsen er en veldig interessant spiller. Vi har vært på jakt etter ham i alle år, får jeg si. Vi hadde han her en periode, og vi liker han veldig godt, sier Karlsen til VG.
Avisen skriver at Mjøndalen først la inn et bud som ble avslått, før de nok en gang prøvde seg med et forbedret tilbud. Også det ble avslått. Karlsen sier videre at bruntrøyene ikke har fått noe motbud fra KBK.
– Nei. Vi har fått to bud avslått. Per nå har det ikke latt seg gjøre, men vi vil alltid være interessert i en tilgjengelig Stian Aasmundsen. Det kan være ting forandrer seg, men per nå virker det ikke mulig å få til, sier Karlsen.
Aasmundsen er selv fra Tønsberg-traktene, og erkjenner at en retur til Østlandet frister. Han sier det gode forholdet til Vegard Hansen og nevnte Karlsen fra sist han var i klubben er faktorer som spiller inn. Samtidig understreker han at han trives godt i Kristiansund og gjerne fortsetter karrieren der.
At Mjøndlen er på jakt etter å forsterke stallen i Eliteserie-comebacket er en dårlig skjult hemmelighet. For tiden har laget fra Nedre Eiker besøk av tidligere Tromsø-spiller Hans Norbye og Marco Tagbajumi, som får muligheten til å vise seg frem.
Vegard Hansen er likevel fornøyd med grunnlaget foran 2019-sesongen.
– Vi er veldig optimister. Vi har et godt fundament, og rykket opp med et godt defensivt lag, god keeper og godt forsvar. Vi er bedre forberedt enn i 2015. Og vi ser at det er mulig i Ranheim og i andre klubber på vår størrelse. Så vi skal forberede oss så godt vi kan og trene hardt nå i vinter, sa Hansen til Eurosport.no torsdag.

Aasmundsen matchvinner mot Molde

Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12