Populære sporter
All sport
Vis alt

Tromsøs Daniel Berntsen må til undersøkelse hos spesialist

Stian Thelen

Publisert 10/10/2019 klokken 11:24 GMT+2

Tromsø tar ingen sjanser med kneskaden Daniel Berntsen pådro seg før kampen mot Kristiansund.

Daniel Berntsen Tromsø

Foto: Scanpix

  • Nå skal det avgjøres: Hvem stikker av med edelt metall og hvem rykker ned? Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Dplay og Eurosport Player! Trykk her for å sikre deg tilgang
Skaden Tromsøs midtbanespiller Daniel Berntsen pådro seg på siste trening før Kristiansund-kampen kan vise seg å være holde ham lengre ute av spill enn først antatt.
Ifølge Nordlys skal 26-åringen undersøke skaden hos en spesialist i Oslo i løpet av landslagspausen.
Tromsøs medisinsk ansvarlig Jorid Degerstrøm sier til avisen at det er for tidlig å si noe omfanget før undersøkelsen.
– Berntsen skal ha en klinisk undersøkelse hos en idrettsortoped ved Idrettens Helsesenter i Oslo. Det er fordi vi ikke ønsker å ta noen risiko med noen. Vi må bare se det an, og så får vi se hva som kommer ut av den undersøkelsen. Det er for tidlig å si noe om omfanget av skaden før vi har undersøkt det nærmere, sier Tromsøs lege til avisen.
Berntsen har vært fast inventar i Simo Valakaris mannskap denne sesongen og har startet 17 av 24 kamper. En skade når Eliteserie-sesongen går inn i sluttfasen er svært lite optimal.
Tromsø kjemper en kamp for å overleve i Eliteserien og står med 25 poeng så langt. Det er to poeng ned til kvalifisering og tre poeng ned til direkte nedrykk.
  • Nå skal det avgjøres: Hvem stikker av med edelt metall og hvem rykker ned? Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Dplay og Eurosport Player! Trykk her for å sikre deg tilgang
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame