Eurosport.no kunne tidligere i dag melde at Stabæk sin nye signering ikke hadde fått klarsignal fra FIFA, noe som frustrerte sportssjef Inge André Olsen.
Nå melder klubben på sin hjemmeside at alle papirer skal være i orden.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
EN DAG SIDEN

– Synes det har tatt veldig lang tid

– Vi takker NFF for godt samarbeid, at de har prioritert saken og trykket på. Nå er spilletillatelsen i orden, og vi gleder oss til å se Mohktar i aksjon for Stabæk, sier Olsen til stabak.no.
Mokthar ble meldt klar for klubben to dager etter at overgangsvinduet stengte, og kanskje er det derfor det har tatt litt lengre tid. Stabæks sportssjef ville derfor ikke mene noe om FIFAs behandling av saken før det var klart.
– For å mene noe på et veldig svakt grunnlag, synes jeg det har tatt veldig lang tid. Men jeg kjenner ikke til hvordan prosessen er i FIFA når vi signerer noen utenfor et overgangsvindu, så jeg skal ikke skyte dem ennå, sa han.
Dette sa Inge André Olsen tidligere i dag:

Rekker Rosenborg-kampen

Nederlenderen har bakgrunn fra den nederlandske toppdivisjonen Eredivisie, der han har spilt 149 kamper, fordelt mellom PEC Zwolle og Twente. I Twente spilte han også sammen med tidligere Stabæk-spiller Shadrach Eghan, samt Odd-spiller Torgeir Børven. Før han ble hentet til Stabæk spilte han i den tyrkiske klubben Ankaragücü, men han terminerte kontrakten sin med klubben etter å ikke ha mottatt lønn.
LES OGSÅ: Ble avvist av Godset som unggutt: – Det gikk en faen i meg
Stabæks sportssjef var redd for at avgjørelsen fra FIFA skulle bli tatt for sent, sånn at han ikke ble klar til Rosenborg-kampen. Nå er det derimot klart at han er spilleklar til det oppgjøret.
Kantspilleren har ikke spilt en kamp siden desember, så det er tvilsomt at han får debuten fra start i den kampen. Men etter å ha trent med klubben i snart to uker nærmer han seg etter hvert en plass på benken til bæringene.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59