Se Stabæk - Rosenborg på Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her!
Nederlenderen har bakgrunn fra den nederlandske toppdivisjonen Eredivisie, der han har spilt 149 kamper, fordelt mellom PEC Zwolle og Twente. I Twente spilte han også sammen med tidligere Stabæk-spiller Shadrach Eghan, samt Odd-spiller Torgeir Børven.
Den 27 år gamle venstrekanten spilte sist i Ankaragücü forrige høst, men ifølge den nederlanske avisen Destentor avbrøt han kontrakten med klubben i januar etter problemer med utbetaling av lønn.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
I GÅR PÅ 11:33
På Nadderud jobber Inge Andre Olsen med å få spilleren klar til søndagens hjemmekamp mot Rosenborg. Alt er fikset med Norges Fotballforbund (NFF), men klubben venter på godkjennelse fra FIFA.
– Det virker nesten som om FIFA har både vinterferie og påskeferie samtidig. Det har tatt sinnssykt lang tid. NFF gjør alt de kan for å trykke på, og det er advokater rundt spilleren som trykker på. Vi får sjekke om det skjer noe mer, men det hadde ikke skjedd noe da vi sjekket for et par timer siden, sier Olsen til Eurosport.no rett etter fredagens treningsøkt i solskinnet ute på Nadderud.
– Hva synes du om FIFAs behandling av saken?
– For å mene noe på et veldig svakt grunnlag, synes jeg det har tatt veldig lang tid. Men jeg kjenner ikke til hvordan prosessen er i FIFA når vi signerer noen utenfor et overgangsvindu, så jeg skal ikke skyte dem ennå.
Dermed er det fortsatt usikkert om spilleren som beksrives som teknisk og med gode pasningsferdigheter blir klar til søndag.
– Det henger i en tynn tråd. Det må komme en tillatelse nå i løpet av kort tid, så det er helt umulig å si.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59