Populære sporter
All sport
Vis alt

Sjansefattig Odd mistet poeng i medaljekampen

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 27/10/2019 klokken 20:30 GMT+1

Stabæk og Odd måtte dele poengene etter en sjansefattig kamp.

Stabæk - Odd

Foto: Scanpix

Stabæk - Odd: 0-0
Det var få målsjanser å skimte de første 30 minuttene på Nadderud, og noe mer spennende ble det ikke de siste 15 minuttene før pause heller.
– Det er vel en kjedelig kamp å se på for de som sitter å se på, med lite sjanser og litt tafatt begge veier. Begge lag forsvarer seg godt, men det er jevnt utpå her, sa Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen i pausen.
Stabæk startet andre omgang bra med en stor sjanse. Både Kasper Junker og Sammy Skytte fikk testet skuddfoten, men skuddene ble reddet.
Hjemmelaget kom igjen til en sjanse etter timen spilt, men der var Odd-keeper Sondre Rossbach.
Det var Stabæk som presset mest på i andre omgang, men mål ble det ikke.
– Det er en seig masse. I kraft av målsjanser har det vært ganske fraværende, men Stabæk har vært dem som har yppet seg mest i det siste. Men det vil seg liksom ikke, sa Bengt Eriksen i Fotball Direkte-studio.
Se intevjuet med Oldrup Jensen her:
Men mål ble det ikke på noen av lagene og kampen endte med poengdeling.
– Spillmessig er jeg fornøyd. Vi vet jo at vi møter en sterk motstander som har spilt om medalje hele året. Vi er det bedre laget i dag, vi er soilde bakover, vi har flere avslutninger. Så litt marginer imot der da, sa Stabæk-trener Janne Jönsson etter kampen.
– Jeg er fornøyd med det. Til at vi har sluppet inn en del mål på bortebane, så måtte vi gjøre noe med forsvarsspillet og det var meget bra i dag. Første omgangen vår på borte bane er generellt veldig bra, så kunne jeg ønske vi skapte litt mer, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo etter kampen.
Poengdeling betyr at Odd nå har 46 poeng, bare fire poeng ned til Rosenborg og tre poeng opp til Bodø/Glimt på andreplass. Som begge har en mindre kamp spilt.
Stabæk på sin side ligger på 30 poeng på en tiendeplass, likt med Vålerenga.
Se høydepunktene fra kampen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame