– Nå er jeg bare veldig, veldig glad. Brann signaliserte at de virkelig ønsket å ha meg med videre. Det ga meg en god følelse.
Det sier Acosta til klubbens hjemmeside etter å ha signert på en ny avtale med Brann.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Så lenge jeg er fysisk og mentalt i form kan jeg holde på i mange år til. 32 år er en fin alder med en erfaring som er nyttig på banen, mener han.

Soltvedt: – Vil være en viktig spiller

Spilleren setter dermed en stopper for overgangsspekulasjonene.
Acosta ble i sesongavslutningen benket til fordel for Christian Eggen Rismark. I etterkant har costarikaneren blitt linket bort fra Bergen.
Rune Soltvedt er fornøyd med å ha fornyet kontrakten til forsvarsspilleren. Faktisk var Acosta blant sportssjefens første signeringer.
– Samtalene med Bismar har fortalt oss at han virkelig ønsker å bli i Brann. Det lot seg løse, og jeg er overbevist om at han kommer til å være en viktig spiller for oss i tiden som kommer, sier Soltvedt til Branns hjemmeside.
Acosta kom fra Start i mars 2015.

– Var som en mur på våren

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson ga i sin analyse Branns forsvar en sterk firer.
– Forsvaret var som en mur i fjor vår, men på høsten sviktet Vito Wormgoor, og da falt muren sammen. Det er fortsatt litt spørsmålstegn ved hvor mye den høsten har satt seg i hodet på nederlenderen. Han er særdeles viktig for at dette forsvaret skal fungere. Christian Eggen Rismark får være med fra start denne sesongen, og det kan skape en ekstra trygghet. Taijo Teniste er en meget undervurdert høyreback og Ruben Kristiansen holder nivået. Alternativer i bakhånd finnes både på back og stopper. Bismar Acosta og Thomas Grøgaard er begge gode alternativer, skriver Jonsson.
Les hele Brann-analysen her.
Husker du denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03