TRONDHEIM / OSLO (Eurosport.no):
Rosenborg - Vålerenga 3-0
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Før kampen ble trenerlegenden Nils Arne Eggen hedret med sin egen statue utenfor Lerkendal. Så var det spillerne som tok over showet.
– Jeg er veldig fornøyd. Det kom mange folk og jeg tror det var en underholdende kamp. Vi scoret tre mål ... det var deilig, sier de Lanlay til Eurosport.
Allerede etter 14 minutter var det Samuel Adegbendro – tilbake på laget – som kunne sette inn 1-0, etter strålende forarbeid av helten mot Brann, David Akintola, på høyresiden.
(Artikkelen fortsetter under)
Etter drøye timen doblet Yann-Erik de Lanlay ledelsen. Innbytteren trengte bare ett minutt på banen før han scoret.
Alexander Søderlund banket inn fem mål i treningskamp mot Kolstad nylig, og viste at målformen kan være på vei tilbake. Han lovet mål på forhånd.
– Vi begynner å nærme oss noe nå, men har alltids mer å gå. Men Champions League ... det er nå vi skal være bra, sier Søderlund til Eurosport med et stort smil om munnen.
(Artikkelen fortsetter under)
Nå står Rosenborg med tre seirer og ni poeng på de tre siste kampene, og Eirik Horneland kan i likhet med Eggen koste på seg et bredt smil. Rosenborg-spillerne feiret seieren til stående applaus fra et tidligere så kritisk hjemmepublikum.
– Det smakte, sier Rosenborg-treneren til Eurosport om seieren.
– Jeg legger ikke så mye i det personlig, men jeg legger mye i det for Rosenborg, jeg legger mye i det for spillerne. Det er en fantastisk spillergruppe å jobbe med. De viser bra attitude og at de har klart å reise seg, og viser hva som bor i denne gjengen, legger han til om oppturen de nå er inne i.
Rosenborg ligger nå på 9.-plass i ligaen med 15 poeng, der de ni siste er tatt på de tre siste kampene. Vålerenga ligger to plasser foran RBK med to poeng mer.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09