Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player:Sikre deg tilgang nå!
– Dersom han holder seg skadefri tror jeg han blir en veldig stor suksess, fortalte Skullerud til Eurosport.no.
Mathias Bolly kommer gratis til Molde etter å ha vært klubbløs i seks måneder. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Oslo-gutten fikk 60 A-lagskamper for Lillestrøm og forlot norsk fotball i 2013 da Fortuna Düssedorf banket på døren. Han fikk fire år i klubben før han tok turen videre til Greuther Fürth hvor hans to sesonger med klubben ble preget av skadeproblemer. Bolly har også fått fem landslagskamper for Elfenbenskysten.
Den siste tiden har spilleren trent med Molde etter at kontrakten hans med den tyske klubben Greuther Furth gikk ut i fjor sommer.
Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud mener han ligner litt på en annen ny Molde-spiller. Nemlig Erling Knudtzon.
– Jeg er litt spent på hvordan de skal bruke han(Bolly). Jeg ser for meg at han passer best inn på kant og på spiss, men på sin egen måte. Han er veldig rask så han ligner litt på Knudtzon. Litt samme typen, men likevel veldig god med ballen. Han er en veldig god Eliteserien-spiller, forteller Skullerud til Eurosport.no
LES OGSÅ: Finnbogason er på vei vekk fra Start.
Tidligere i vinduet lånte Molde også ut Daniel Chima Chukwu til Heilongjiang Lava Spring. Skullerud tror dersom Molde skal hente inn flere spillere vil det være en ny spiss.
– Jeg tror det Molde legger opp til er at de har mange forskjellige typer som vil passe inn i forskjellige kampscenarioer. Slik som jeg ser det er de veldig godt besatt over hele linjen, men jeg ser ikke på Bolly som en alenespiss i Moldes 4-2-3-1. Han har bra fysikk, men tror de ønsker en kraftspiss slik som Erling Håland var, sa Skullerud.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03