• Se Rosenborg - Stabæk lørdag klokken 18.00 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Skaff tilgang her!
Rosenborg har vært linket til flere spisser den siste tiden, og etter det Eurosport erfarer er Bjørn Maars Johnsen nå så godt som klar for trønderne.
Eurosport har vært i kontakt med sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye. Han ønsker ikke å kommentere opplysningene.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Vi uttaler oss ikke om spillerlogistikk, sier han.
Eurosport kjenner foreløpig ikke til om det er snakk om et lån eller en permanent overgang.

Har åpnet for Eliteserien

Maars Johnsen har vært på klubbjakt og levert inn en forespørsel om å få forlate den nederlandske klubben AZ Alkmaar. Flere utenlandske klubber skal ha snust på spillerens signatur.
Overfor TV2 onsdag åpnet 27-åringen for en overgang til Eliteserien. Rosenborg og Bodø/Glimt ble den gang trukket frem som aktuelle kandidater.
– Det er de to klubbene i Norge. Jeg har noe uoppgjort i den norske serien, for jeg har alltid ønsket å vinne ligaen eller cupen der. Mange av guttene på landslaget har opplevd det, uttalte spissen til TV 2.

Mener han passer Horneland

Eurosports kommentator, Petter Bø Tosterud, mener angrepsspilleren vil passe godt inn i måten Eirik Horneland ønsker å spille fotball på.
– Noen rynker fremdeles litt på nesen av ham. Er han "the real deal"? Det er i hvert fall en spiss som passer godt inn i måten Eirik Horneland ønsker å spille fotball på. Nå som de skal konkurrere i Eliteserien og i Europa om hverandre, er de nødt til å ha minst to gode spisser, sier Bø Tosterud.
Asbjørn Myhre mener dette viser at Rosenborg mener alvor.
– Det er en norsk landslagsspiss, tross alt. Maars Johnsen høres ut som en voksen signering, og det er et signal om at klubber har muskler og virkelig satser, sier kommentatoren.
For det norske landslaget står spissen med fem scoringer på 13 kamper. I 2017/2018-sesongen scoret Maars Johnsen 19 mål på 34 kamper for ADO Den Haag, men forrige sesong måtte han nøye seg med seks nettkjenninger på 22 kamper for AZ Alkmaar.
  • Se Rosenborg - Stabæk lørdag klokken 18.00 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Skaff tilgang her!
Her diskuterer panelet Maars Johnsen og Rosenborg!
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59