Olav Øby er klar for sitt andre opphold i Kristiansund. Det melder klubben på sin hjemmeside fredag.
Midtbanespilleren kommer fra KFUM, der han har spilt det siste halve året. Tilbake i 2017 tilbrakte Øby høstsesongen i nettopp Kristiansund, den gang på utlån fra Sarpsborg 08. Dermed vet hovedtrener Christian Michelsen & Co. godt hva de får i spilleren.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
KBK har hele tiden vært klare på at de ønsket forsterkninger på midtbanen og i angrepet. På to dager har de altså fylt begge disse hullene, etter at Amahl Pellegrino kom fra Strømsgodset torsdag.
Øby har signert en avtale som strekker seg ut 2020-sesongen.
– Det er utrolig godt å være tilbake. Mottakelsen fra alle har vært varm og helt fantastisk. Gjertsen hentet meg på flyet i går kveld, og det var veldig gøy å alle gutta på laget igjen. Jeg var aldri i tvil da det ble kjent at KBK ønsket å hente meg. Dette føles veldig riktig, og jeg gleder meg til å bidra ute på banen. Jeg håper at Kristiansund stadion fylles nå på søndag, så skal vi sammen slå Mjøndalen, sier Øby til Kristiansundbk.no.
Sportslig leder i klubben, Kenneth Leren, forklarer signeringen slik:
– Med Olav så vet vi hva vi får. Vi kjenner han godt fra før, og han kjenner oss. Øby tilfører oss energi både på og utenfor banen. Han er en type spiller som går foran i krigen og løfter garderoben. Her får vi en vinnerskalle med enorm innsats til enhver tid. Så har han også en meget god skuddfot, det har han bevist en rekke ganger tidligere. En god signering på alle måter for oss, sier Leren.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58