Populære sporter
All sport
Vis alt

Mister resten av sesongen – United-talent signeres på lån

Oppdatert 12/08/2019 klokken 14:25 GMT+2

Sesongen er over for Mikael Norø Ingebrigtsen. Samtidig kommer Manchester Uniteds midtbanetalentet Aidan Barlow til Tromsø.

Norø Ingebirgtsen Aiden Barlow

Foto: Getty Images

Eliteserie-høsten ryker for Mikael Norø Ingebrigtsen. Mandag bekrefter klubben at meniskskaden til 23-åringen setter ham ut av spill for resten innværende sesong.
Spilleren er blitt operert, men skaden var mer alvorlig enn først antatt.
– Prognosen på en slik skade er at man er ute fire-seks måneder, så Mikael mister resten av sesongen. Det er trist for både spilleren og laget. Jeg er sikker på han vil komme tilbake enda sterkere, sier TIL-trener Simo Valakari til klubbens hjemmeside.
– Det er utrolig surt og nå må jeg bare gjøre det beste ut av det og være mest mulig klar til en ny sesong. Nå skal jeg støtte lagkameratene på best mulig vis resten av denne sesongen, sier Norø Ingebrigtsen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Litt bedre ser det ut for midtstopper Anders Jenssen som har en leddbåndsskade. Trolig er Tromsø-spilleren ute i seks til åtte uker i verste fall.
Samtidig kommer midtbanetalentet Aiden Barlow til Tromsø. Etter det Eurosport.no kjenner til kommer det 19-årige Manchester United-talentet til å bli signert på en låneavtale. De var den engelske journalisten Sam Matterface som linket Barlow til Tromsø først på sin Twitter-konto.
Sportssjef Svein-Morten Johansen ønsker ikke å kommentere opplysningen om at Barlow signeres.
Mandag har også unggutten Marcus Holmgren Pedersen (19) og Tomas Stabell (17) skrevet under kontrakter med Tromsø som binder dem til klubben ut 2022-sesongen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame