Eliteserie-høsten ryker for Mikael Norø Ingebrigtsen. Mandag bekrefter klubben at meniskskaden til 23-åringen setter ham ut av spill for resten innværende sesong.

OBOS-ligaen
LSK spolerte bursdagsfesten til Tromsø – klorer seg fast i opprykkskampen
15/09/2020 PÅ 18:54

Spilleren er blitt operert, men skaden var mer alvorlig enn først antatt.

– Prognosen på en slik skade er at man er ute fire-seks måneder, så Mikael mister resten av sesongen. Det er trist for både spilleren og laget. Jeg er sikker på han vil komme tilbake enda sterkere, sier TIL-trener Simo Valakari til klubbens hjemmeside.

– Det er utrolig surt og nå må jeg bare gjøre det beste ut av det og være mest mulig klar til en ny sesong. Nå skal jeg støtte lagkameratene på best mulig vis resten av denne sesongen, sier Norø Ingebrigtsen.

Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Litt bedre ser det ut for midtstopper Anders Jenssen som har en leddbåndsskade. Trolig er Tromsø-spilleren ute i seks til åtte uker i verste fall.

Samtidig kommer midtbanetalentet Aiden Barlow til Tromsø. Etter det Eurosport.no kjenner til kommer det 19-årige Manchester United-talentet til å bli signert på en låneavtale. De var den engelske journalisten Sam Matterface som linket Barlow til Tromsø først på sin Twitter-konto.

  • LES OGSÅ: externalOBOS-spiss på nytt eventyr – nærmer seg engelsk fotballhttps://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2019/obos-spiss-pa-nytt-eventyr-naermer-seg-engelsk-fotball_sto7405142/story.shtmlNone

Sportssjef Svein-Morten Johansen ønsker ikke å kommentere opplysningen om at Barlow signeres.

Mandag har også unggutten Marcus Holmgren Pedersen (19) og Tomas Stabell (17) skrevet under kontrakter med Tromsø som binder dem til klubben ut 2022-sesongen.

  • Søndag: Se Tromsø - Lillestrøm klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 1. externalTrykk her for å sikre deg tilganghttps://promo-no.eurosportplayer.com/promo/football/eliteserien-fotball-live-esp-dplayNone

Sett denne?

OBOS-ligaen
Feirer 100 år med storkamp – følger gammel spisshelt tett
15/09/2020 PÅ 12:20
OBOS-ligaen
Innbytterne reddet LSK fra fadese
08/09/2020 PÅ 17:52