• Fredag: Se Vålerenga - Bodø/Glimt klokken 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
VIF-trener Ronny Deila bekrefter til Nettavisen at spilleren kommer til Norge onsdag, men sier at det foreløpig ikke foreligger noen skriftlig avtale.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Ifølge spilleren selv virker det som han er innstilt på å fortsette karrieren i den norske hovedstaden.
– Jeg skal på et nytt eventyr på den andre siden av jorda, spesifikt til Norge og Oslo. Dere skal vite at dere kommer til å se en mexicaner som vil prøve å sette Mexico høyt på kartet med stor innsats, mye stolthet og mye ydmykhet, sier han i en twitter-melding, lagt ut av det mexicanske konsulatet i Vancouver.
Juárez trente med Vålerenga under klubbens opphold i Marbella nylig og spilte sist for Vancouver Whitecaps. Dette sa han til Eurosport.no om en potensiell overgang.
– Jeg er glad og takknemlig for at Vålerenga gav meg muligheten til å komme her å trene med dem. Jeg har kost meg. Forrige gang jeg spilte var i fjor, så nå er det på tide å komme inn i rytmen igjen. Laget er veldig godt og jeg kjenner til Ronny (Deila). Han er en viktig trener i Norge. Og ikke bare der, han var jo også i Celtic. Jeg er glad for å være her, sa Juárez til Eurosport.no på Marbella.
– Jeg håper alt kan bli gjort så snart som mulig, jeg er så spent på å starte på dette nye eventyret med dem. Jeg håper å kunne hjelpe laget til å nå deres mål denne sesongen. Nå er det i hendene til de som har med det å gjøre, agenten min og folk fra klubben. Men jeg håper vi kan komme til enighet så snart som mulig, fortsatte han om en mulig overgang.
30-åringen har 39 landskamper for Mexico, den siste i 2012. Han har tidligere vært i klubber som Celtic og Real Zaragoza.
VIF-trener Deila har dette overgangsvinduet også hentet Deyver Vega, Herolind Shala, Matthías Vilhjálmsson og Johan Lædre Bjørdal til klubben.
  • Fredag: Se Vålerenga - Bodø/Glimt klokken 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03