Populære sporter
All sport
Vis alt

Kun detaljer unna å signere for Vålerenga

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 26/02/2019 klokken 12:07 GMT+1

Efraín Juárez kommer til Norge onsdag og er kun formaliteter unna en overgang til Vålerenga.

Efrain Juarez

Foto: Getty Images

  • Fredag: Se Vålerenga - Bodø/Glimt klokken 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
VIF-trener Ronny Deila bekrefter til Nettavisen at spilleren kommer til Norge onsdag, men sier at det foreløpig ikke foreligger noen skriftlig avtale.
Ifølge spilleren selv virker det som han er innstilt på å fortsette karrieren i den norske hovedstaden.
– Jeg skal på et nytt eventyr på den andre siden av jorda, spesifikt til Norge og Oslo. Dere skal vite at dere kommer til å se en mexicaner som vil prøve å sette Mexico høyt på kartet med stor innsats, mye stolthet og mye ydmykhet, sier han i en twitter-melding, lagt ut av det mexicanske konsulatet i Vancouver.
Juárez trente med Vålerenga under klubbens opphold i Marbella nylig og spilte sist for Vancouver Whitecaps. Dette sa han til Eurosport.no om en potensiell overgang.
– Jeg er glad og takknemlig for at Vålerenga gav meg muligheten til å komme her å trene med dem. Jeg har kost meg. Forrige gang jeg spilte var i fjor, så nå er det på tide å komme inn i rytmen igjen. Laget er veldig godt og jeg kjenner til Ronny (Deila). Han er en viktig trener i Norge. Og ikke bare der, han var jo også i Celtic. Jeg er glad for å være her, sa Juárez til Eurosport.no på Marbella.
– Jeg håper alt kan bli gjort så snart som mulig, jeg er så spent på å starte på dette nye eventyret med dem. Jeg håper å kunne hjelpe laget til å nå deres mål denne sesongen. Nå er det i hendene til de som har med det å gjøre, agenten min og folk fra klubben. Men jeg håper vi kan komme til enighet så snart som mulig, fortsatte han om en mulig overgang.
30-åringen har 39 landskamper for Mexico, den siste i 2012. Han har tidligere vært i klubber som Celtic og Real Zaragoza.
VIF-trener Deila har dette overgangsvinduet også hentet Deyver Vega, Herolind Shala, Matthías Vilhjálmsson og Johan Lædre Bjørdal til klubben.
  • Fredag: Se Vålerenga - Bodø/Glimt klokken 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame