MARBELLA/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg er glad og takknemlig for at Vålerenga gav meg muligheten til å komme her å trene med dem. Jeg har kost meg. Forrige gang jeg spilte var i fjor, så nå er det på tide å komme inn i rytmen igjen. Laget er veldig godt og jeg kjenner til Ronny (Deila). Han er en viktig trener i Norge. Og ikke bare der, han var jo også i Celtic. Jeg er glad for å være her, sier Efraín Juárez til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Juárez har den siste tiden vært med Vålerenga på treningsoppholdet i Marbella. Tidligere i vinter avsluttet han kontrakten med MLS-klubben Vancouver Whitecaps. Mandag kunne Nettavisen melde at mexicaneren nå nærmer seg Oslo-klubben, noe 30-åringen håper at vil skje snart.
– Jeg håper alt kan bli gjort så snart som mulig, jeg er så spent på å starte på dette nye eventyret med dem. Jeg håper å kunne hjelpe laget til å nå deres mål denne sesongen. Nå er det i hendene til de som har med det å gjøre, agenten min og folk fra klubben. Men jeg håper vi kan komme til enighet så snart som mulig, sier han.
– Det virker som om du vil spille for dem?
– Ja, det er sikkert. Jeg har vært lenge borte og dette er en stor mulighet for meg. Den norske ligaen vokser, og jeg kjenner til stilen dette laget spiller med Ronny. Jeg håper jeg kan bidra med erfaringen min og hjelpe laget til å nå målene sine, sier han.
Vålerenga-trener Ronny Deila beskriver han som en veldig rutinert spiller.
– Han er bare 30 år, men har spilt en haug av landskamper og har vært i store klubber. Så vi får en rutinert spiller som har veldig god teknikk og er rolig. Han vet hva press er og vet hvordan det er å stå i det. Samtidig så har vi ikke sett det beste av han, han har mye mer å gå på og kan bli enda råere med tanke på fitness, sier Deila til Eurosport.no.
Juárez drar tilbake til USA etter treningsoppholdet, men sier han håper å komme tilbake til Oslo uken etter. På spørsmål om hvilken spiller han er og hva VIF-fansen kan forvente seg dersom han blir VIF-spiller, sier han:
– Som jeg sa, med erfaringen min så håper jeg at jeg kan hjelpe laget til å nå målene sine. Og jeg håper at jeg kan gi fansen mange smil denne sesongen.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03