Populære sporter
All sport
Vis alt

– Ingen føler seg veldig trygge

Oppdatert 25/02/2019 klokken 08:47 GMT+1

Brann-trener Lars Arne Nilsen mener ingen i troppen skal føle seg for sikker på en plass i laget til seriestarten.

Lars Arne Nilsen

Foto: Scanpix

KRISTIANSUND / OSLO (Eurosport.no):
Med Eliteserie, NM og Europa-spill på trappene, har Brann-trener Lars Arne Nilsen ønsket seg en bred tropp for å stå godt rustet til det som venter i 2019.
Nå mener han å ha dobbel dekning i alle posisjoner.
– Og det må vi også ha dersom vi skal være konkurransedyktige på flere arenaer i år. Vi er helt avhengig av det, sier Lars Arne Nilsen.
Det kan føre til at noen spillere kanskje ikke får like mye spilletid som de selv ønsker seg til en hver tid. Brann-treneren er klar over at det er både fordeler og ulemper med å ha en så bred tropp.
– Vi har god konkurranse, og ingen føler seg veldig trygge. Det kan være en bakdel, men vi får konkurranse om alle plassene, og det preger treningene også, sier han.

– Har vært flott

Ruben Yttegård Jenssen mener det utelukkende er positivt at konkurransen om plassene i laget er tøff.
– Dette er en lang sesong, og vi ønsker å kjempe på flere fronter. Da er vi nødt til å ha flere spillere, sier Yttergård Jenssen.
Lørdag spilte Brann mot Kristiansund og vant 3-1 på bortebane, etter scoringer fra Henrik Kjelsrud Johansen, Gilli Rolantsson og Kristoffer Løkberg.
Brann-treneren mener laget har hatt en veldig god sesongoppkjøring hittil.
– Det har vært flott for oss så langt med en fin treningsleir så langt. Vi har hatt bra trykk gjennom hele vinteren, sier Nilsen.
Se intervju med Lars Arne Nilsen her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Ryggskade

Dessuten har Brann hentet Petter Strand, som er en av flere som er i stand til å bekle flere posisjoner på banen. Lørdag spilte han venstrekant for Bergens-laget.
– Han kan for eksempel spille både på kanten og som indreløper, men også i flere posisjoner. Vi kommer trolig til å bruke ham mest i de to førstnevnte. Det er en styrke han har, sier Nilsen.
Angrepsspiller Daouda Bamba spilte ikke mot KBK lørdag på grunn av ryggproblemer.
– Det er ingen alvorlige greier. Vi har trent på naturgress en periode, også ble overgangen tilbake på kunstgress litt kinkig, forteller Brann-trener Lars Arne Nilsen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame