Populære sporter
All sport
Vis alt

Ingebrigtsen vil ikke kommentere Helland-opplysninger

Stian Thelen

Publisert 27/06/2019 klokken 13:17 GMT+2

Pål André Hellands fremtid i Rosenborg er uviss. Nå skal Kåre Ingebrigtsen ha forhørt seg om å hente spilleren.

Kåre Ingebrigtsen

Foto: Scanpix

Det er Adressavisen som skriver torsdag at Kåre Ingebrigtsen skal ha forhørt seg om muligheten for å hente Pål André Helland.
Den tidligere Rosenborg-treneren, som i vår var fotballekspert i Eurosport, har nå tatt fatt på trenerjobben i Oostende. Han vil ikke si noe om opplysningene om å hente sin tidligere elev til Belgia.
– Det har jeg ingen kommentar til, skriver Ingebrigtsen i en SMS til Eurosport.no.
Heller ikke Helland selv vil kommentere opplysningene til Adressa.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Siden gjennombruddet på sensommeren 2014 har Pål André Helland vært en nøkkelspiller og blant Rosenborgs desidert største profiler. Men den siste måneden i Rosenborg har Helland vært i kulden. Onsdagens cupkamp var angriperens første start siden Haugesund hjemme 16. mai. Kampen endte med rødt kort før pause etter en stygg takling.
Selv har ikke 29-åringen lagt skjul på at han ikke er fornøyd med situasjonen.
– Det er trenerne som bestemmer, og om de mener jeg ikke er blant de beste så får jeg bare akseptere det, også får jeg være så uenig som jeg bare vil, sa Helland til Eurosport.no.
– Det er et valg de tar og hvis dem vil kvitte seg med meg for å frigjøre penger fordi jeg ikke når opp til standarden så er det i orden. Jeg er alltids velkommen til KIL/Hemne har jeg hørt, fortsatte han og hintet til til at barndomsklubben i 4. divisjon står med åpne armer.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame