Det er Adressavisen som skriver torsdag at Kåre Ingebrigtsen skal ha forhørt seg om muligheten for å hente Pål André Helland.
Den tidligere Rosenborg-treneren, som i vår var fotballekspert i Eurosport, har nå tatt fatt på trenerjobben i Oostende. Han vil ikke si noe om opplysningene om å hente sin tidligere elev til Belgia.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det har jeg ingen kommentar til, skriver Ingebrigtsen i en SMS til Eurosport.no.
Heller ikke Helland selv vil kommentere opplysningene til Adressa.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Siden gjennombruddet på sensommeren 2014 har Pål André Helland vært en nøkkelspiller og blant Rosenborgs desidert største profiler. Men den siste måneden i Rosenborg har Helland vært i kulden. Onsdagens cupkamp var angriperens første start siden Haugesund hjemme 16. mai. Kampen endte med rødt kort før pause etter en stygg takling.
Selv har ikke 29-åringen lagt skjul på at han ikke er fornøyd med situasjonen.
– Det er trenerne som bestemmer, og om de mener jeg ikke er blant de beste så får jeg bare akseptere det, også får jeg være så uenig som jeg bare vil, sa Helland til Eurosport.no.
– Det er et valg de tar og hvis dem vil kvitte seg med meg for å frigjøre penger fordi jeg ikke når opp til standarden så er det i orden. Jeg er alltids velkommen til KIL/Hemne har jeg hørt, fortsatte han og hintet til til at barndomsklubben i 4. divisjon står med åpne armer.
Sett denne?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38