Odd - Rosenborg: 1-1
Ti minutter tok det før Odds Birk Risa sendte hjemmelaget i ledelsen. Ballen ble skutt fra corner og traff ryggen til Risa før den gikk i mål.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Årets mål? Neida, den treffer bare og mål er mål. Vi går til pause med 1-0, så vi er fornøyd med det, sa Odds målscorer i pausen.
Begge lag kriget for å få en scoring i første omgang, men det ble med det ene målet til Odd.
– Det er for dårlig defensivt, men vi har mye ball så vi må klare å skape mer enn det vi gjør. Vi blir rullende litt for mye bak, nesten slik som de gjør i håndball, sa Trondsen i pausen.
Saken fortsetter under:
I andre omgang tok det nesten 15 minutter før Rosenborg utlignet til 1-1. Vegard Eggen Hedenstad slo inn foran mål mot Even Hovland som traff ballen på første og fikk den i mål.
– Det var viktig, skulle helst ha med oss tre poeng herfra for å henge på de andre, men det gikk ikke slik i dag, sa Hovland etter kampen.
Etter 72 minutter ble Joshua Kitolano byttet ut etter en skade. Han lå nede og holdt seg til låret, før han haltet av banen.
Flere mål ble det ikke og kampen endte 1-1.
– Vi har vært mye på reise og spilt mange kamper. Da gjelder det å forberede hodene mentalt. Noen er veldig flinke til det, mens andre har Rosenborg-skolen å gå på der, sa Rosenborg-trener Eirik Horneland etter kampen.
Se høydepunktene fra kampen her:
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53