TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
– Det var fint å ha han tilbake. Da begynner vi å nærme oss full tropp.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Det sier Rosenborg-trener Eirik Horneland til Eurosport.no. Mandag var Nicklas Bendtner tilbake på treningsfeltet for første gang etter å ha sonet voldsdommen.
Spissen så bra ut og lekte seg tidvis med hælflikker og frekke pasninger på treningen. Horneland gir spissen følgende dom etter den første fellesøkten i sesongoppkjøringen.
– Det er klart at resten av troppen ligger litt foran ham i forhold til det fotballfysiske. Så skal vi få balansert en bra resterende sesongoppjøring på ham, så han kan komme seg opp på det nivået han også.
Se hele intervjuet med Bendtner. Saken fortsetter under videoen:

Hornelands dom

– Hvordan synes du det fysiske ser ut?
– Det synes jeg ser veldig bra ut. Det ser ut som han har jobbet godt i treningstudioet og er bra fysisk. Men så skal vi få han bra på fotballbevegelser.
– Hvor hyppig kontakt har du og klubben hatt med ham den siste tiden?
– Nei, det har vært jevnlig kontakt. Jeg har kun vært over der en gang. Men vi har bra dialog, så skal vi starte en bedre dialog nå som han er tilbake.
På mandagens økt var Bendtner og Alexander Søderlund spisser på hvert sitt lag under spillsekvensen. En luksusproblem for RBK-treneren, som i tillegg har Erik Botheim i bakhånd.
– Det er en herlig konkurransesitasjon. VI har tre meget gode spisse og det trenger man i Rosenborg, sier Horneland.
Saken fortsetter under videoen:

Bendtner vet hva Horneland forventer

Spissen selv synes første økt gikk bra. Hjemme i Danmark har han trent godt.
– Jeg har trent veldig mye. Jeg har trent fra mandag til lørdag, fra 11-15, så det har vært masse oppkjøring. Jeg har holdt meg i veldig god form. Det er ikke noe som skal holde meg tilbake, sa Bendtner til det fremmøtte pressekorpset.
– Hva vet du om Hornelands måte å spille fotball på og tror du selv at du passer inn i det?
– Jeg har hatt et møte med han og jeg vet hva han forventer av meg. Det det handler om nå, er å få det inn under neglene som man sier. Når vi starter første seriekamp, er jeg helt klar på hvordan spillestilen fungerer, sier spissen.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03