Populære sporter
All sport
Vis alt

Haraldseids erstatter i Haugesund er klar

Nicholas Noreng

Oppdatert 20/03/2019 klokken 11:20 GMT+1

Danske Mikkel Desler har signert for Haugesund. Høyrebacken kommer til klubben fra medalje-jaktende Odense.

Mikkel Desler

Foto: Getty Images

Den 24 år gamle høyrebacken Mikkel Desler har signert for Haugesund, det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Dansken har signert en treårskontrakt med klubben
– Mikkel er en spiller med veldig fin frekvens og motor som passer rollebeskrivelsen som back i Haugesund veldig godt. CV'n hans snakker egentlig for seg selv. Han er fortsatt ung og i utvikling som spiller, men kommer med masse erfaring - også fra internasjonal fotball. Vi er veldig fornøyd med å ha fått Mikkel til klubben, sier Grindhaug til klubbens hjemmesider.
Desler har vært hele karrieren sin hos den danske klubben Odense Boldklubb, også kjent som OB. 24-åringen har også fått fem kamper for Danmarks U21-landslag, men har ennå til gode å spille for seniorlandslaget.
Han har til sammen spilt 121 kamper for klubben som for øyeblikket ligger å kjemper om en medalje i Superligaen. Denne sesongen har han vært på banen i tolv kamper, hovedsakelig som høyreback, selv om han også har spilt mye på høyrevingen. Han er også vant til å spille på venstre siden av banen også.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame