Keeperen har nå skrevet under på en avtale som strekker seg frem til sommeren 2021 med Skiens-klubben. Det bekreftere klubben på sin hjemmeside.e onsdag. Hans forrige avtale strakk seg ut 2019-sesongen.
– Odds Ballklubb er veldig glad for at Sondre har forlenget avtalen. Klubben har satset på Sondre i mange år – og vi er glade for at Sondre vil satse på oss videre, sier Einar Håndlykken til Odd.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
I en alder av 23 år har han allerede 149 kamper for Odd totalt i Eliteserie, NM og Europa League. Spilleren selv ønsker å gi tilbake til klubben som har gitt ham tillit i en årrekke.
– Jeg er glad for å ha signert ny kontrakt med klubben som har gitt meg stor tillit de siste årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i sort og hvitt, og bidra til at Odd igjen kan hevde seg i toppen av norsk fotball, sier Sondre Rossbach.
I Eurosports ferskeste Eliteserie-podcast snakket 23-åringen om hvordan han forrige sesong hadde følt seg presset til å signere en forlengelse med Odd.
– Det er noe dritt å få kniven på strupen med «signer, ellers blir du benket». Det er ikke noe å legge skjul på, alle skjønner at det ikke er noen god situasjon for en fotballspiller, forteller Sondre Rossbach i siste episode av Eurosports Eliteserie-podcast.
Se den siste Eliteserie-podcasten fra Eurosport her!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03