Scanpix

Signerte ny kontrakt med Odd

Signerte ny kontrakt med Odd

20/03/2019 09:34Oppdatert 20/03/2019 09:54

Sondre Rossbach (23) forlenger med Eliteserie-klubben.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

– Odds Ballklubb er veldig glad for at Sondre har forlenget avtalen. Klubben har satset på Sondre i mange år – og vi er glade for at Sondre vil satse på oss videre, sier Einar Håndlykken til Odd.no.

I en alder av 23 år har han allerede 149 kamper for Odd totalt i Eliteserie, NM og Europa League. Spilleren selv ønsker å gi tilbake til klubben som har gitt ham tillit i en årrekke.

– Jeg er glad for å ha signert ny kontrakt med klubben som har gitt meg stor tillit de siste årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i sort og hvitt, og bidra til at Odd igjen kan hevde seg i toppen av norsk fotball, sier Sondre Rossbach.

I Eurosports ferskeste Eliteserie-podcast snakket 23-åringen om hvordan han forrige sesong hadde følt seg presset til å signere en forlengelse med Odd.

– Det er noe dritt å få kniven på strupen med «signer, ellers blir du benket». Det er ikke noe å legge skjul på, alle skjønner at det ikke er noen god situasjon for en fotballspiller, forteller Sondre Rossbach i siste episode av Eurosports Eliteserie-podcast.

Se den siste Eliteserie-podcasten fra Eurosport her!

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: Kontraktsrebellene om benketrusler, fyrsten Fagermo og Bråtveit-piss

51:07