Populære sporter
All sport
Vis alt

Godset om trenerjobben: – Veldig mange kandidater

Sondre Skandsen

Oppdatert 18/05/2019 klokken 17:17 GMT+2

Med en sykmeldt sportssjef finner trenerløse Strømsgodset seg på kvalikplass i Eliteserien. Heldigvis er det mange som vil ha jobben i Drammen.

Dag Lindseth Andersen

Foto: Eurosport

  • Se Strømsgodset – Tromsø på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge søndag 18:00. Sikre deg tilgang her!
Daglig leder Dag Lindseth Andersen i Godset har hatt noen hektiske dager. Etter BPs avgang på onsdag og Jostein Flos sykemelding dagen etterpå, har man måttet begynne å se seg om etter ny trener.
– Vi har en helt konkret plan på det og jobber med det nå. Vi har tenkt oss godt om hva vi ønsker oss og hva slags egenskaper som trengs.
– Vi har fått veldig mange henvendelser av trenere som mener de kan være aktuelle og føler de kan trene Godset, forteller han til Eurosport og legger til at det er noe man setter stor pris på.
– Hvor mange er det snakk om?
– Det er mange. Jeg skal ikke si antall, men det er veldig mange. Vi er en Eliteserie-klubb med litt historie i Norge, mange synes jo det er interessant.
For når Eurosport snakker med Lindseth Andersen lørdag formiddag, er det såvidt han har tid til å prate.
Med unntak av under barnetoget i Drammen ble nasjonaldagen stort sett brukt til jobbing for den daglige lederen. Han bekrefter at man jobber fortløpende i hele administrasjonen med å sette sammen de endelige kriteriene man er ute etter, slik at man kan begynne å intervjue aktuelle kandidater.
– Vi kjører det derfra og ønsker å bruke den tiden vi trenger, samtidig som det skal være effektivt.
– Det er en del navn på blokka vår også som vi synes er interessante.
Søndag kveld møter Strømsgodset tabelljumbo Tromsø i den Eurosport Norge-sendte kampen på Marienlyst. Det blir med vikarierende trener Håkon Wibe-Lund.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame