Det har lenge ligget i kortene at Nakkim ikke har noen videre fremtid på Valle. Han har en periode stått fritt til å se seg om etter en ny klubb.
Han har også trent med Mjøndalen tidligere, og spilt treningskamp for klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Nå er klubbene enige om en overgang, opplyser Vålerenga i en melding på sine nettsider.
– Selv om Vålerenga og Nakkim har en lang historie sammen, har det har den siste måneden vært klart at Vålerenga og Nakkim sannsynligvis kom til å gå hver sin vei for denne gang. Sånne saker vet vi kan være leie, men de er dessverre også en del av fotballens natur, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.
Nakkim, som har gått gradene i VIF og debuterte helt tilbake i 2015, skal også ha vært sterkt ønsket i Sandnes Ulf. Han endte med 36 kamper for klubbens A-lag.
To ganger har han vært utlånt, til Strømmen i 2017 og Viking i 2018.
– Jeg vet at Nakkim hadde flere andre alternativer. Mjøndalen vil som neste stopp forhåpentlig vise seg å være det riktige for å få ny fart på karrieren, og vi ønsker lykke til, sier Ingebrigtsen.
Han har nå signert en kontrakt på to og et halvt år hos de brune.
– Markus var hos oss en uke tidligere i vinter og gjorde et godt inntrykk både sportslig og utenfor banen. Han er en ledertype vi har tro på at kan utvikle seg hos oss, sier daglig leder i MIF Fotball, André Nevstad til klubbens hjemmesider.
Så du denne?

Fagermo om stillingsbeskrivelsen: – Hvem i Norge kan matche min CV på det?

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03