Eurosport.no har tidligere skrevet at Odd er interessert i keeperen, og at han kan være aktuell for en overgang til Skiens-laget.
Nå har også Bodø/Glimt kastet seg inn i kampen om Selvik og vist konkret interesse for spilleren.
Det bekrefter spilleren selv.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg vet at Odd og Bodø/Glimt har vært frampå med bud, og jeg har pratet med Sandnes Ulf om dette, sier Selvik til Eurosport.no.
– Jeg vil selvsagt til Eliteserien om muligheten byr seg. Det ville vært en fin erfaring for meg å kunne spille for et Eliteserie-lag allerede nå.
Etter det Eurosport.no får opplyst skal Rogalands-klubben kreve om lag én million kroner for å la spilleren gå.
VG har også omtalt saken.

Haug på trening

Odd er på keeperjakt og har også vist interesse for Sogndals Kjetil Haug. Forrige sesong var sisteskansen på lån til Elverum i PostNord-ligaen, og han har kontrakt ut 2019 med Sogndal. Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, bekrefter overfor Eurosport.no at Haug skal trene med Skiens-laget.
– Det stemmer, skriver Håndlykken i en SMS.
Allerede mandag var 20-åringen på Odd-trening.
Han ønsker ikke kommentere noe rundt budet på Selvik.
På keeperplass har Odd kun Sondre Rossbach på kontrakt foreløpig.

Dette vil bli avgjørende

Selvik er forberedt på at han etter hvert kan måtte forberede seg på å ta et valg. Han vet hvahan ser etter i en potensiell ny klubb.
– Det har å gjøre med hva de ulike klubbene tilbyr. Jeg tenker utvikling, så da går det på hvilken rolle man får i laget, hvor mange år man blir tilbudt, og flere andre ting. Om ting formaliserer seg så skal jeg ta en vurdering sammen med agenten min, sier han.
Han forteller at han kommer til å være lojal mot Sandnes Ulf frem til noe er klart.
– Jeg har snakket med Sandnes Ulf så sent som i dag. De vet hva jeg vil, men jeg kommer ikke til å være illojal eller kreve blubbytte. Jeg ønsker at klubben følge opp interessen skikkelig, og at man jobber seg skikkelig gjennom saken.
Les også: Dette kan bli Odds nye keeper.

Dette sier daglig leder

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, bekrefter at flere klubber fra landets øverste nivå har vist interesse for deres målvakt.
– Jeg har ikke mer å si enn at det har vært interesse fra flere Eliteserie-klubber, og det synes vi er kjekt for ham, sier Espedal.
– Stemmer det at det har kommet bud på ham?
– Jeg kan ikke kommentere noe rundt akkurat det. Det er flere klubber som har vist interesse, så får du tolke det slik du vil.
– Er Odd og Bodø/Glimt blant klubbene som har henvendt seg til dere?
– Du får neste bare spekulere, men det gjør ikke jeg, sier Espedal, og forteller at alle deres spillere har en pris og slikt sett er til salgs.
– Vi er en selgende klubb og kjenner vår plass i systemet. Men ting må passe for spilleren, pluss både selgende og kjøpende klubb dersom noe skal skje.
Les også: Dette avgjør om RBK-profilen fortsetter i Rosenborg.

– Interessen er stor

Spillerens agent, Imad El Hammichi, ønsker ikke kommentere opplysningene.
– Interessen rundt Egil har vært stort og er fortsatt stor. Utover det vil jeg ikke kommentere noe mer, skriver El Hammichi i en SMS, på spørsmål om henvendelser fra Odd og Bodø/Glimt.
Les også: Slik vurderer de toppklubbenes overgangsaktivitet hittil.
Sportslig leder i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser mandag.
I januar i fjor signerte 21-åringen en toårskontrakt med Sandnes Ulf før han gikk på lån til Nest-Sotra. Der var han god for klubben som kjempet seg til en plass som gikk til kvalifisering mot Eliteserien.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03