FARO (Eurosport.no):
Tore Reginiussen har kun vært en tilskuer på Rosenborgs treninger så langt i Faro helt sør i Portugal.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Stopperkjempen tilbrakte de første dagene sittende i solen på sidelinjen med en småsyk Mike Jensen, men etter at dansken har blitt friskere er det kun Reginiussen som ikke kan være i noen form for trening av RBK-gutta. Årsaken er en virusinfeksjon.

Utelukker ikke at han fortsetter

32-åringen møter Eurosport.no i resepsjonen ved RBK-hotellet og blir med en liten tur utenfor i grønnere omgivelser i Faro. Stemmen bærer tydelig preg av at han ikke er i hundre.
– Det er ikke all verdens. Det er litt skralt. Jeg sliter med mye hosting. Det er det som plager meg mest. Det er litt kjedelig. Jeg får ikke trent så mye som jeg håper på, sier Reginiussen til Eurosport.no.
I oktober i fjor sa han til RBK.no at han planla å legge opp etter 2019-sesongen.
Overfor Eurosport.no, nesten fire måneder senere, er han ikke sikker på at det blir utfallet.
Se intervjuet med Reginiussen. Saken fortsetter under:

Dette blir avgjørende

Han sier at ingenting er hugget i stein, men at han først og fremst vil fokusere på å bli frisk.
– Jeg gleder meg til en ny sesong og er veldig motivert. Det har vært en veldig interessant tid med nye trenere og nye impulser. Det er der fokuset ligger akkurat nå, at jeg skal i drift igjen. Så får vi se etter hvert som sesongen ruller og går hva det blir til. Det blir å kjenne både kropp og motivasjon fortløpende, så får vi se hva vi lander på til slutt. Det er ingenting som er hugget i stein ennå, sier han.
– Du snakker om kropp og motivasjon. Konkret hva blir avgjørende for om du tar ett eller flere år?
– Det er hvis alt funker og flyter bra, at man er frisk og rask, i god form og spiller bra fotball. Da er det lettere å si at man tar ett år til. Hvis man skal hangle en sesong til, være syk og skadet tærer det på motivasjonen. Akkurat nå er jeg veldig sulten og motivert på å komme i gang med treningen. Nå er det i hvert fall ikke noe å si på motivasjonen, understreker han.
Reginiussen sier han ikke har noen dialog med klubben angående kontraktsforhandlinger slik situasjonen er nå. Han varsler at han vil ha reflektert mer rundt beslutningen på sensommeren fordi begge parter vil være tjent med en avklaring.
(Saken fortsetter under):

– Vanskelig å si hvor lang tid det tar

Det er også uvisst hvor lenge han vil være ute. Det sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til Eurosport.no:
– Han hoster fælt og reagerer når han trener akkurat nå, så han må ta det med ro inntil videre. Det er veldig vanskelig å si hvor lang tid sånne virusinfeksjoner tar. Per nå sitter han rolig til han er mye bedre, så får vi ta det derfra, sier Schwabe.
Adressa omtalte Reginiussens virusinfeksjon først.
Schwabe sier Reginiussen slet før de tok ferie, men at det da var av en annen karakter. Siden det ikke har gitt seg gjennom vinteren, må han vente til det roer seg.
Slik vurderer RBK tilstanden til Reginiussen (saken fortsetter under):

Håper sesongstarten går fint

Noe tidsperspektiv på det har man ikke.
– Nei, vi har ikke det. Vi må først få vekk symptomene, så må vi starte gradvis, sier Schwabe.
– Går det an å si om det ser lyst ut til sesongstart?
– Nei, jeg synes ikke det går an å si noe om det, men i utgangspunktet skal ikke det være noe problem, men det er lenge til sesongstart, sier han.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03