• Se alt av Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her !
Stabæk - Brann 0-1
Brann har slitt litt i sesonginnledningen og gikk på et surt tap mot Ranheim forrige serierunde. Men i dag slo de tilbake.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56

Berishas første mål for Brann

For borte mot Stabæk var det Veton Berishas scoring etter 21 minutter som ble forskjellen på de to lagene. Det var hans første scoring for klubben.
– Det er veldig bra. Vi trenger den trepoengeren der, så vi er godt fornøyde med det, sa Berisha etter kampen.
Saken fortsetter etter videoen:
Brann var det førende laget mesteparten av kampen, og de skapte flere store sjanser. Marcus Sandberg har imidlertidig vært veldig god denne sesongen, og i dag var ikke noe unntak. Svensken stoppet det meste som kom fra rødtrøyene.
– Det var veldig deilig med tre poeng. Det var rimelig fortjent synes jeg etter en veldig god time, og så ser vi litt småengstelige ut på slutten der, sa Lars Arne Nilsen.
LES OGSÅ: Ble den store helten – nesten tre år (!) etter forrige Eliteserie-scoring
Bæringene har tatt samtlige syv poeng på hjemmebane og har også scoret alle sine seks mål på «fort Nadderud». Men med unntak av noen kontringsforsøk av Ola Brynhildsen og Franck Boli var Brann det laget som hadde initiativet mesteparten av kampen.
– Man er alltid skuffet når man taper fotballkamper, og spesielt den første omgangen var ikke noe vi kan være bekjent av. Det er ikke der vi skal være, og vi var naive, og ganske langt unna der vi har vært i tidligere hjemmekamper, så jeg var litt overrasket over det, sa Stabæk-trener, Henning Berg.

Presset på mot slutten

Det siste kvarteret var «de Blaa» riktignok frempå flere ganger og hadde bortelaget under et ganske stort press, uten at det ble mål ut av det.
– Vi har hatt en sesong der vi har fått litt juling og motstanderen trenger veldig få sjanser for å score på oss, og det merker du på laget at de er litt stresset når vi ikke klarer å punktere kampen, sa Brann-treneren etter å ha holdt unna.
– Vi vant til slutt, men vi kan score flere mål, og etter rundt 60 minutter burde vi ledet med flere mål, sånn at vi slipper så mange 50/50-dueller mot slutten, sa Vito Wormgoor.
Ballen lå riktignok i nettet på overtid, men Brynhildsen ble avblåst for offside. Det så også korrekt ut, siden den så vidt var borti Franck Boli på veien til unggutten.
0-1 ble det, noe som betyr at Stabæk synker ned på en 13. plass, rett over Rosenborg på kvalifisering til nedrykk. Brann sine tre poeng gjør derimot at de har elleve poeng, og befinner seg på en sjetteplass.
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57