Foto: Rbk.no
Erik Botheim har vært ryktet vekk fra Rosenborg en stund, etter mangel på spilletid denne sesongen. Nå fjerner 19-åringen all tvil med å signere en ny toårskontrakt.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
– Jeg har mye å revansjere fra denne sesongen og gleder meg til fortsettelsen. Jeg har trua på det som skal skje her fremover og tror jeg kan utvikle meg og bidra i Rosenborg de neste sesongene, sier Botheim til RBK.no. .
Det har kun blitt fem kamper i Eliteserien denne sesongen på unggutten, hvor han har scoret tre mål. I tillegg har han to mål på tre kamper i cupen.
Til klubbens hjemmeside forteller han at han skal fortsette å score mål for Rosenborg. Muligheten for spilletid kan fort bli større også. Landslagsspiss, Bjørn Maars Johnsen, kom inn i sommer for trønderne, men skal etter planen returnere til AZ Alkmaar etter sesongen.
Eirik Horneland er også meget fornøyd med å få en avtale med den unge spissen.
– Vi er glade for å ha landet denne avtalen. Erik er en spiller vi har stor tro på kan utvikle seg til å bli en topp Rosenborg-spiss. Personligheten og ferdighetene til Erik gjør han til et meget spennende Rosenborg-prospekt, sier Horneland.
Dette sa Botheim om egen situasjon tidligere i år:
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39