Foto: Rbk.no
Erik Botheim har vært ryktet vekk fra Rosenborg en stund, etter mangel på spilletid denne sesongen. Nå fjerner 19-åringen all tvil med å signere en ny toårskontrakt.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Jeg har mye å revansjere fra denne sesongen og gleder meg til fortsettelsen. Jeg har trua på det som skal skje her fremover og tror jeg kan utvikle meg og bidra i Rosenborg de neste sesongene, sier Botheim til RBK.no. .
Det har kun blitt fem kamper i Eliteserien denne sesongen på unggutten, hvor han har scoret tre mål. I tillegg har han to mål på tre kamper i cupen.
Til klubbens hjemmeside forteller han at han skal fortsette å score mål for Rosenborg. Muligheten for spilletid kan fort bli større også. Landslagsspiss, Bjørn Maars Johnsen, kom inn i sommer for trønderne, men skal etter planen returnere til AZ Alkmaar etter sesongen.
Eirik Horneland er også meget fornøyd med å få en avtale med den unge spissen.
– Vi er glade for å ha landet denne avtalen. Erik er en spiller vi har stor tro på kan utvikle seg til å bli en topp Rosenborg-spiss. Personligheten og ferdighetene til Erik gjør han til et meget spennende Rosenborg-prospekt, sier Horneland.
Dette sa Botheim om egen situasjon tidligere i år:
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55