Populære sporter
All sport
Vis alt

Utskrevet fra sykehuset etter skrekkfallet – fikk reise hjem med lagkameratene

Oppdatert 13/05/2018 klokken 16:01 GMT+2

Taijo Teniste ankom Branns spillerhotell i Kristiansand til stor glede like før hjemreisen til Bergen. Han har brudd i både hånden og ryggen.

Taijo Teniste

Foto: Scanpix

KRISTIANSAND/OSLO (Eurosport.no):
18 minutter inn i kampen mellom Start og Brann falt Teniste stygt med hodet først etter en duell og ble straks kjørt til sykehus for undersøkelser.
– Vi fryktet det verste da vi så fallet. Men Taijo har full førlighet i armer og bein og er ved godt mot, sa sportssjef Rune Soltvedt i en pressemelding fra klubben sent lørdag kveld.
Søndag ble han utskrevet fra sykehuset i Kristiansand, rett før Brann-laget skulle dra til flyplassen. Han hadde kun en bandasje rundt armen, som det er bekreftet et brudd i. Brann bekrefter også at 30-åringen har pådratt seg et lite brudd i ryggen som følge av hendelsen.
– Bruddet i ryggen er ukomplisert, så det er ingen fare. Det er mange små bein i ryggen, og han har et brudd i ett av dem, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til Bergensavisen.
Ellers så han frisk og rask ut i det han ankom hotellet, til stor glede for lagkameratene.
– Jeg føler meg bra, sier Teniste.
Se den lystige videoen av ham sammen med lagkameratene søndag her!
30-åringen ønsket selv å bli utskrevet allerede lørdag.
– Han er en tøffing og ville helst blitt utskrevet av sykehuset i kveld. Nå avventer vi ytterligere undersøkelser og observasjoner på sykehuset før vi trekker flere konklusjoner, sa Soltvedt.
STERKE BILDER: Se Tenistes stygge fall her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame