Populære sporter
All sport
Vis alt

United-talent på prøvespill hos Brann

Rikke Skov

Oppdatert 21/07/2018 klokken 13:29 GMT+2

Den 20 år gamle Manchester United-spilleren Tosin Kehinde er ettertraktet i flere europeiske storklubber. Neste uke skal han til Bergen for prøvespill.

Brann

Foto: Scanpix

I følge Bergensavisen kommer den nigerianske Manchester United-spilleren Tosin Kehinde til Bergen neste uke, for prøvespill hos serielederen.
Den 20 år gamle midtbanespilleren har vært i klubben i mange år. Han har vært en del av en engelske storklubbens ungdomsslag de tre siste årene. Der har han spilt med kjente navn som Marcus Rashford, Scott McTominay og Axel Tuanzebe.
For et par uker siden sa talentet følgende til espn.com:
– Ideelt sett ønsker jeg å få det til i United, fordi etter å ha vært i klubben i seks-syv år er det vanskelig å forestille seg å være noen annet sted. Så jeg håper virkelig at det er her jeg får fortsette karrieren min.
Nå ser det ut til at karrieren tar en annen retning enn han hadde ønsket. A-lagsdebuten har latt vente på seg for nigerianeren, og han skal ha avslått et tilbud om en to års forlengelse av kontrakten.
Han sa videre til espn.com:
– Det viktigste for meg nå er å være i et førstelags-miljø. I min alder trenger du å teste deg selv, og plassere deg selv i situasjoner for å se om du holder riktig nivå, eller om det er noe du trenger å jobbe med.
Brann skal ikke være den eneste klubben som er interessert i ungguttens signatur. Også klubber i Europa har visst sin interesse. I følge Bergensavisen skal også tyrkiske Fenerbahçe, belgiske Anderlecht, franske Amiens og østerrikske Red Bull Salzburg være ute etter Kehinde.
Tidligere i uken sikret den bergenske klubben seg både Ranheims Kristoffer Løkberg og Odds Thomas Grøgaard. Begge spillerne kan ikle seg den røde drakten etter nyttår.
  • Branns neste oppgjør i Eliteserien er hjemme mot Start mandag 6. august. Kampen ser du direkte på Eurosport Player og MAX fra kl. 18.30.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame