Det melder iTromsø fredag ettermiddag, som skriver at klubben fra nord er interessert i midstopperbautaen.
– Han er en av mange vi har fulgt. Han er blitt tilbudt oss, men det er ingenting konkret nå, sier Simo Valakari til iTromsø.
Sætra fikk sitt gjennombrudd i hjemlig serie da Strømsgodset tok gull i Eliteserien i 2013, før han påfølgende sesong ble solgt til Hammarby. Den høyreiste drammenseren fikk to sesonger mellom 2014 og 2016.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
Året etter gikk fotballeventyret videre til kinesisk serie, men oppholdet i øst ble ingen suksess for Sætra, som nå er tilbake i Norge.
Saken fortsetter under videoen

Bekrefter interessen

I forkant av Eliteserie-sesongen 2018 har den norske U-landslagsspilleren trent med Strømsgodset, men har per nå ikke kontrakt med moderklubben.
Det gjør han ledig på markedet, der Tromsø er av klubbene som vurderer Sætras kvaliteter.
– Ja, vi er interesserte, men det er ingenting konkret. Han er en av flere vi ser på, meddeler Tromsø-treneren.
– Om vi kan få løst det finansielle så håper vi å hente noen spillere, men jeg kan ikke snakke om navn ennå, legger Valakari til.

Må få en bestemmelse på plass

Sætras agent Tore Pedersen vil ikke spekulere i hvor spilleren ender opp, men håper at Sætra setter pennen til papiret i løpet av den nærmeste tiden.
– Han er med Strømsgodset og er en fri spiller fortsatt. Vi er i dialog med Godset, sier Pedersen.
Godset-trener Tor Ole Skullerud ønsker også en avklaring snarest, men heller ikke han ønsker å anta hvilken drakt Sætra blir å ikle seg.
– En avgjørelse må tas i løpet av en uke eller 14 dager. Vi må prøve å få ting på plass før vi sparker i gang Eliteserien, var alt Skullerud valgte å kommentere rundt Sætras fremtid, ifølge Drammens Tidende.

Tromsø reddet plassen etter seier mot FKH

Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01