Populære sporter
All sport
Vis alt

Toppscoreren om interessen fra utlandet: – Det har vært stille

Oppdatert 08/08/2018 klokken 09:10 GMT+2

Marcus Pedersen ønsker nye utfordringer i utlandet, men tilbudene lar vente på seg.

Marcus Pedersen

Foto: Eurosport

DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Eliteserien toppscorer har lenge vært tydelig på at han ønsker å igjen prøve seg i en annen liga enn Eliteserien, men tilbudene fra utlandet er fraværende.
I 2010 ble 20 år gamle Marcus Pedersen solgt av Strømsgodset for rundt 12 millioner kroner til nederlandske Vitesse. Åtte år eldre, og etter tre nye år i klubben ønsker Hamar-gutten seg ut på nytt.
– Målet med sesongen er å vise meg og score bra med mål for Godset frem til sommeren. Så har jeg lyst til å komme meg ut igjen, sa Pedersen til Eurosport.no før sesongen startet.
Nå tyder alle solemerker på at 28-åringen blir værende i Drammen resten av sesongen. Hans nåværende kontrakt går ut etter sesongslutt, noe som betyr at han da fritt kan lete etter ny klubb i 2019.
  • Se alle Strømgodset sine kamper i Eliteserien med Eurosport Player. Abonner her.

– Det ser ut til at jeg blir her

Eurosport.no snakket med spissen på Strømsgodset sin trening tirsdag. Da sa Pedersen at ingen konkrete tilbud lå på bordet.
– Nei, det er ikke noe konkret enda. Det har vært stille og rolig. Så det ser ut til at jeg blir her, hvertfall til januar.
– Men hvis det skulle komme et tilbud, er det noe du vil tenke på som en mulighet?
– Ja, altså det gjør enhver fotballspiller tror jeg. Og når du presterer så kommer tilbudene deretter. Det er slik det er å være fotballspiller. Men igjen så prøver jeg å ta kamp for kamp, og kommer det er tilbud så får vi sette oss ned og snakke om det. Men per dags dato så ser det ut til at jeg blir i Godset, hvertfall frem til januar.
På tross av at Pedersen før sesongen tydelig uttalte at han ønsket seg vekk etter sommeren, er han fornøyd med å være i Drammen.
– Jeg er veldig happy med å være her og har det veldig fint her, så det er jeg fornøyd med, sier spissen til Eurosport.no.
Strømsgodset ligger på 11. plass på tabellen etter 17 serierunder. Klubbens neste oppgjør er på bortebane mot Odd.
Se hele intervjuet med Marcus Pedersen:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame