Kristiansund - Vålerenga 0-1:
Det tok litt tid før det ble skikkelig underholdene da Kristiansund møtte Vålerenga i serieåpningen, men da det først skjedde noe ble det skikkelig dramatisk.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Vålerenga kan ha funnet gull på overgansmarkedet i vinter. I det 63. minutt tok gjestene nemlig ledelsen da Sam Johnson hev frem en fot og pirket inn 1-0. En skikkelig goalgetterscoring.
– Han lukter situasjonen, spretter frem og pirker inn ballen. En deilig debut for ham. Målsniken Johnson er der han skal være, sa Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen.
Saken fortsetter under videoen:

Her går det skikkelig galt for Stokke

Annullerte straffescoring

Kristiansund fikk en gyllen mulighet til å utligne ikke mange minuttene etterpå. Amin Nouri la Benjamin Stokke i bakken innenfor sekstenmeteren da backen dultet inn i spissen. Straffen tok Stokke selv, men skled i tilløpet. Ballen gikk imidlertid i mål, men ble korrekt annullert av dommer Tore Hansen. Grunnen var at Stokke brukte to touch.
– Jeg setter ned standfoten og merker at det er glatt, og jeg sklir. Og da skyter jeg bare i min egen fot. Jeg kjenner ikke at jeg treffer min egen fot, men sånn som buen på ballen er når jeg ser den går inn i mål, så skjønner jeg fort at det ble to touch, sier Stokke om straffen etter kampen.
Kakket han fikk av Nouri, som skapte straffen, gjorde at Stokke ble skadet.
– Jeg får en hekt og tråkker over, så er det nok litt adrenalin som spiller inn sånn at jeg føler at jeg er klar for å ta straffen. Jeg kjente ingenting da jeg skulle løpe fram, så sklir jeg, og det var etter jeg reiste meg opp igjen at jeg kjente det var vondt, forteller Kristiansund-spissen.
Spissen byttet ut like etterpå. Det kan bety at Rosenborg-kampen lørdag kan være i fare for spissen.
– Jeg håper å komme meg på beina igjen til kampen mot Rosenborg. Det er jo en kamp man vi ha med seg, og jeg vil være der for laget. Så får vi se hvordan det går i morgen, sier Stokke.
Saken fortsetter under videoen:

Målsniken Johnson scoret sitt første for VIF

– Dæven, det var dårlig

Før dramatikken skjedde det ikke så alt for mye. Vålerenga var best før pause og skapte mye inne på Kristiansunds halvdel, men det var Kristiansund som fikk den største sjansen til å ta ledelsen i det 32. minutt. Torgil Gjertsen ble spilt helt fri på bakerste stolpe, men skuddet blåste han utenfor. En gedigen mulighet.
– Dæven, det var dårlig. Jeg satser på å få en til og sette den da, sa Gjertsen til Eurosport i pausen.
Like etter Gjertsens kjempesjanse fikk Ivan Näsberg en god mulighet til å sende gjestene i ledelsen da han flikket ballen videre, men ballen traff tverrliggeren.
– Det var nære på. Jeg skulle gjerne ha sett den gå inn,
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27