Populære sporter
All sport
Vis alt

Slapp med skrekken: – Hva er det han gjør?

Stian Thelen

Oppdatert 29/04/2018 klokken 20:44 GMT+2

Aslak Falch ble den store helten for Sarpsborg 08 på overtid.

Tamm

Foto: Eurosport

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 0-0
– Hva er det han gjør? Han meier han ned uten mål og mening, sa Eurosports ekspert Thomas Myhre.
Det ble full dramatikk på overtid i Sarpsborg. Glimts Kristian Fardal Opseth spilte ballen videre til Philip Zinckernagel inne i feltet. Han tok med seg ballen på full fart mot mål, men hjemmelagets Joonas Tamm skled inn og felte Glimt-spilleren. Dommer Mathias Smehus Kringstad hadde ikke noe valg og dømte straffe.
– Den er veldig klar, sa Eurosports ekspert Bengt Eriksen.

– Han har skutt der før

Fardal Opseth tok straffen og la ballen til venstre for seg selv, men skuddet var puslete og keeper Aslak Falch hadde få problemer med å redde forsøket. Ikke helt tilfeldig i følge keeperen, som gledet seg over redningen, men samtidig synes det var surt at de ikke vant kampen.
– Vi har gjort litt analyse i forkant med videoanalytikeren vår. Han har skutt der før, så da gikk jeg der, sier Falch til Eurosport.
– Alltid godt å redde straffe. Surt å ha så mye sjanser, men ikke tar alle poengene. Jeg har litt blandende følelser, fortsetter keeperen.
– Det er en svak straffe. Det illustrer nok en gang hvordan de sliter med å score mål, oppsummerte Eriksen.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Her redder han laget på overtid

– Ambivalente følelser

Dermed endte kampen 0-0 og bortelaget Glimt fikk med seg ett kjærkomment poeng. Laget har fortsatt ikke vunnet siden første runde.
– Det er en kamp som kan bikke begge veier. Sarpsborg 08 har et par store muligheter, og vi har et par veldig farlige overganger. I tillegg har vi den straffe på slutten som vi kanskje burde ha satt, sier Saltnes til Eurosport.
Glimt-treneren var fornøyd med prestasjonen på bortebane, men var synes det var surt å se sin egen spiss bomme på straffe på overtid.
– Det er litt sånn ambivalente følelser. Vi tar ett poeng og gjør en god bortekamp. Laget er på rett vei og det er mye å ta med seg, sier Knutsen til Eurosport.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame