Populære sporter
All sport
Vis alt

Sjekk hvem som er tilbake på Marienlyst

Eirik Fure

Oppdatert 14/08/2018 klokken 14:11 GMT+2

Martin Rønning Ovenstad trener med Strømsgodset i disse dager. Med få timer igjen av overgangsvinduet utelukker ikke 24-åringen en retur til norsk fotball.

Ovenstad

Foto: Eurosport

Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no og Eurosport Norge onsdag fra kl. 20!
DRAMMEN (Eurosport.no):
Tirsdag ettermiddag var Martin Rønning Ovenstad på plass på Marienlyst ikledd Strømsgodset-utstyr på treningen.
Spilleren, som tidligere i sesongen var utlånt til Stabæk, terminerte kontrakten med østerrikske Sturm Graz i forrige uke grunnet lite spilletid, og står nå fritt til å velge en ny klubb.
Kun halve Strømsgodset-troppen var ute på Marienlyst på formiddagsøkten, mens flere trente alternativt.
To dager i forrige uke var Ovenstad med Godset-leiren, og i utgangspunktet skal han bli her frem til torsdag. Verken spilleren selv eller Strømsgodset vil imidlertid fastslå med 100 prosent sikkerhet at partene skiller lag da.
Ovenstad forklarer det på følgende måte.
– Akkurat nå skyldes det at jeg har terminert kontrakten min i Østerrike, så vil jeg holde meg i form. Da er jeg alltid velkommen til å trene her. Det er moro, sier den tidligere Godset-spilleren til Eurosport.no.
(Se hva BP og Ovenstad tenker om en overgang! Saken fortsetter under):

Ovenstad: – Det er mange muligheter

– Er det en mulighet for at du signerer for Strømsgodset?
– Det kan jeg faktisk ikke kommentere akkurat nå. Det er mange muligheter som er der, så vi får se hva som skjer. Det er fortsatt et par timer igjen, smiler han.
Med et overgangsvindu som stenger onsdag, tror han mye vil skje de neste timene.
– Mitt ønske er å spille fotball egentlig. Jeg vet ikke hvor det blir, men at det kommer til å skje noe i løpet av noen dager er ganske sikkert.
– Er norsk fotball noe du kunne se for deg å dra tilbake til?
– Jaja, selvfølgelig. Man må se an muligheten man har og velge ut fra det beste for meg. Det er ikke noe å utelukke, nei, forteller Ovenstad.
(Saken fortsetter under):
picture

Godset-Pedersen stilnet Odds supportere

BP: – Det er en timing på alt

I Strømsgodset vil de heller ikke utelukke en overgang, selv om trener Bjørn Petter Ingebretsen sier Ovenstad først og fremst er der for å trene.
– Er det en spiller som er aktuell for dere?
– Ja, altså spillere som har spilt i Godset før og er så gode som Martin vil jo alltid være aktuelle, men akkurat nå er det mest for å holde seg i form. Det har ikke vært noe mer konkret enn det. Han ønsket å være med for å trene og får selvfølgelig lov til det. Det er utgangspunktet her nå.
BP har fått med seg at Ovenstad virker positiv til Godset.
– Jeg har skjønt dette. Han var veldig positiv selv. Jeg har snakket med han flere ganger, men det er en timing på alt. Så får vi se hva som skjer. Men som du sier, man vet at ting skjer veldig fort i fotball og både det ene og andre kan skje, så vi får vente og se. Foreløpig er det bare for å trene, sier BP.
Ovenstad hadde et låneopphold i Stabæk frem til sommeren, men lite tyder på at han ender der.
– Han er ikke på toppen av listen vår. Vi jobber med andre alternativer, sa Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen, til Eurosport.no i forrige uke.
Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no og Eurosport Norge onsdag fra kl. 20.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame