NADDERUD/OSLO (Eurosport.no): Stabæks nye midtbanemann Aboubakar Keita har allerede rukket å markere seg i sin nye klubb.
Både på treningsfeltet og i kamp har 20-åringen gjort sine saker bra. Landsmann og lagkamerat Franck Boli er en av dem som har latt seg imponere.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Det er alltid bra å ha gode spillere og for oss er det veldig fint å ha ham her. Det så vi allerede i kampen mot Molde. Han spilte en vitkig rolle da og har gjort det veldig bra, sier Boli til Eurosport.no.
Stabæk-angriperen mener lagkameraten er såpass bra at han drar opp store navn når han skal forklare Keitas kapasitet.
– Han er kanskje litt som Patrick Vieira, sier Boli, og fortsetter:
– Han er veldig tynn, så han er ikke Patrick Vieira helt ennå, men er ganske lik i stilen.
Også Stabæk-trener Henning Berg har latt seg begeistre av det han har sett fra sin nye lånesoldat de første ukene.
– Han er en bra spiller. Han trenger litt kamptrening, men har et høyt toppnivå. Når han blir bedre kjent med oss. og kommer i bedre kampform, så blir han bare bedre og bedre, sier Berg.
Stabæk-trener Henning Berg har selv fått oppleve Vieira både i kamp og i spillertunellen etter flere sesonger i Premier League. Han ønsker ikke å trekke parallellene så langt riktig ennå.
– Det er litt tidlig å si. Vi skal ikke sammenligne folk med store spillere for tidlig. Keita er ung, men har et stort potensial. Det er viktig for ham at han får trent bra og spilt seg i form, sier han.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53