• Se Rosenborg – Sandefjord på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag fra kl. 17.30!
Det var i pausen av søndagens oppgjør mellom lagene at Solskjær leverte følgende utsagn til Eurosport etter at Mike Jensen hadde satt knottene i leggen på Ruben Gabrielsen:
– Det er bra jeg ikke er spiller. Jeg vet hva jeg hadde gjort med en viss en der ute.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Se situasjonen og intervjuet her (saken fortsetter under):
Jensen slapp unna kort, og etter kampen greiet Solskjær ut om situasjonen.
– Det er bra jeg ikke er fotballspiller, for jeg er litt mer hevngjerrig rett etterpå, så det hadde nok gått en takling eller to der, ja. Han er heldig når han fullfører kampen etter at han tråkker på Ruben, men så får han et gult kort når han ikke skal ha det. Dessverre.
Uttalelsene falt ikke i god jord hos Rosenborgs kaptein, som tydelig har latt seg provosere av Molde-sjefen.
– Det som opptar meg mest, er at han sier det til media. Og som han gjentar etter kampen. Hvis det er noe han gjerne vil si til meg, kan han si det direkte til meg og ikke til media. Det er i hvert fall slik vi gjør det der jeg kommer fra, sier Jensen til Adressa.
Men dansken avdramatiserer samtidig det hele med et glimt i øyet.
– Det er jo en fryktelig alvorlig trussel Solskjær kommer med. Tidligere har det vært snakket om at Vålerengas Abu skulle hatt dommerbeskyttelse. Nå burde vel jeg hatt det samme med en slik alvorlig trussel hengende over meg, sier en spøkefull Jensen til avisen.
Jensen innrømmer å ha beklaget seg til Gabrielsen etter kampen. Han snakket også med Solskjær, men Molde-sjefens pauseuttalelse var ikke et tema.
– Solskjær kan som sagt ringe meg. Så vil han forstå at jeg er en ganske hyggelig fyr som ikke er ute etter å skade noen, eller gå langt over streken og gjøre stygge ting.

Molde rundspilte et gulljagende Rosenborg

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53